Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Glutenvrije pizza

recept glutenvrij pizzastuk 11920x600

Fan van pizza maar niet van gluten? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Met ons recept voor glutenvrije pizza bak je zelf een Italiaans meesterwerk. Door de No-Risk bloem is het heel eenvoudig en duurt het niet lang. Beleg je pizza met lekkere toppings naar keuze en geniet van je zelfgemaakte delicatesse.

  • Moeilijkheidsgraad
    Medium
  • Serveert
    1 Porties
  • Bereidingstijd
    15 - 30 minuten
  • Bevat deze allergenen
    Vegan
  • Voor je deeg
    • 100 g Dibro mix voor glutenvrij wit brood
    • 60 ml water
    • 2 tablespoon(s) olijfolie
    • een snuifje zout
    • pizzakruiden en/of oregano
  • Voor je afwerking
    • olijfolie
    • beleg naar keuze

Meng alle ingrediënten 5 minuten tot een homogeen deeg. Laat het 10 minuten rusten op kamertemperatuur.

Herkneed het deeg 1 à 2 minuten en rol het langzaam uit tussen 2 vellen bakpapier.

Vet een pizzaplaat in en leg er het deeg op. Laat opnieuw 10 minuten rusten.

Verwarm de oven voor op 210 °C. Strijk ondertussen je pizzabodem in met olijfolie en beleg naar je eigen smaak.

Bak de pizza 15 minuten op 210 °C.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met