Wraps van kikkererwten
Met kikkererwtenmeel maak je heel makkelijk glutenvrije wraps. De vulling kies je zelf, dus je kunt variëren zoveel je wil. Lekker en voedzaam.
Voeg toe aan receptenboekje

Wraps van kikkererwten

1
Voeg het water, de melk en het kikkererwtenmeel samen. Meng tot een glad beslag.
2
Voeg het ei toe en breng op smaak met peper en zout.
3
Verhit een beetje olie of boter in een koekenpan. Giet beslag in de pan. Bak beide zijden van de wrap goudbruin. Beleg je wraps met een vulling naar keuze.

Zorg ervoor dat de pan goed warm is als je het beslag erin giet.

Wraps van kikkererwtenmeel

Voor 4 wraps
Bak- en kookbenodigdheden
Voor je beslag
1 ei
100 ml melk
100 ml water
zout en peper naar smaak
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Wraps van kikkererwtenmeel

Voor 4 wraps
Bak- en kookbenodigdheden
Voor je beslag
1 ei
100 ml melk
100 ml water
zout en peper naar smaak
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Voeg het water, de melk en het kikkererwtenmeel samen. Meng tot een glad beslag.
2
Voeg het ei toe en breng op smaak met peper en zout.
3
Verhit een beetje olie of boter in een koekenpan. Giet beslag in de pan. Bak beide zijden van de wrap goudbruin. Beleg je wraps met een vulling naar keuze.

Zorg ervoor dat de pan goed warm is als je het beslag erin giet.


Wat zeggen anderen