Wafels
Feestje op komst? Laat de kinderen smullen van jouw zelfgebakken wafels. Met dit recept ben je snel van alle werk verlost. En heb je op de dag zelf weinig tijd? Maak ze dan gerust op voorhand: in een blikken doos blijven ze lang lekker.
Voeg toe aan receptenboekje

Wafels

1
Meng de boter met de eieren. Voeg de Mix voor Cake toe, en meng tot een glad beslag.
2
Laat het wafelijzer opwarmen.
3
Schep met een lepel een beetje beslag op één zijde van het ijzer. Bak de wafels mooi bruin.
4
Haal ze met een wafelvork van het ijzer. Laat ze afkoelen op een taartrooster

Bewaar de wafels in een koekjestrommel of een blikken doos. Zo blijven ze lang vers.

wafel

voor 20 à 25 wafels
150 g malse boter
3 eieren
Bak- en kookbenodigdheden
wafelijzer
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
wafel

voor 20 à 25 wafels
150 g malse boter
3 eieren
Bak- en kookbenodigdheden
wafelijzer
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Meng de boter met de eieren. Voeg de Mix voor Cake toe, en meng tot een glad beslag.
2
Laat het wafelijzer opwarmen.
3
Schep met een lepel een beetje beslag op één zijde van het ijzer. Bak de wafels mooi bruin.
4
Haal ze met een wafelvork van het ijzer. Laat ze afkoelen op een taartrooster

Bewaar de wafels in een koekjestrommel of een blikken doos. Zo blijven ze lang vers.


Wat zeggen anderen