Suikervrije pannenkoeken
Geniet van heerlijk zoete pannenkoeken maar dan zonder de suiker! Lekker met suikervrije confituur, gebakken appeltjes met kaneel of vers fruit. De perfecte oplossing als je een suikervrije traktatie op tafel wil zetten.
-
MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
-
Serveert10 Stuks
-
Bereidingstijd< 15 minuten
-
Bevat deze allergenenGluten, Lactose, Ei
Ingrediënten
-
Bak- en kookbenodigdheden
-
• Klopper of mixer
-
• Koekenpan
-
-
Ingredienten
-
• 20 g gesmolten boter
-
• 200 g Patisseriebloem
-
• 25 g Dibro SuikervervangerIn winkel beschikbaar
-
• 4 eieren
-
• 500 ml melk
-
Zo maak je het
Meng de patisseriebloem en de suikervervanger.
Voeg de melk, de eieren en ten slotte de gesmolten boter toe.
Mix het beslag met de handmixer tot er geen klonters meer te zien zijn.
Verhit een beetje boter of olie in de pan.
Schep genoeg beslag in de pan om de bodem volledig te bedekken.
Bak beide zijden van de pannenkoek goudbruin.
Bak zo alle pannenkoeken.
Graag wat zoeter? Voeg 25 à 50 g extra suikervervanger toe aan het beslag.