Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Suikerbroodjes

1920

Je ontbijttafel extra feestelijk maken doe je met deze suikerbroodjes. Deeg bereiden, broodjes maken, suiker toevoegen en bakken maar! Handig voor bij de brunch op zondag of tijdens de koffiepauze in de namiddag.

  • Moeilijkheidsgraad
    Medium
  • Serveert
    12 Stuks
  • Bereidingstijd
    15 - 30 minuten
  • Bevat deze allergenen
    Gluten, Lactose, Ei
  • Voor de afwerking
    • glanzende decoratiesuiker
      In winkel beschikbaar

Deeg bereiden

Voeg alle ingrediënten voor het deeg samen en kneed 20 minuten met de broodmachine of met je handen. Heb je een keukenrobot? Laat het deeg dan 10 minuten kneden.

Deeg laten rijzen

Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40 minuten rijzen.

Parelsuiker toevoegen

Druk het deeg plat. Strooi er de parelsuiker over. Vouw het deeg samen en verdeel de suiker goed met behulp van een deegschraper.

1

Broodjes vormen

Beleg een bakplaat met bakpapier. Verdeel het in deeg in 12 gelijke delen. Maak er mooie bolletjes van en schik ze op de bakplaat.

2

Laat de broodjes rijzen

Dek de bolletjes af en laat ze 40 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 180 °C.

Decoreer de broodjes

Bestrijk de bolletjes met losgeklopt ei. Bestrooi ze met decoratiesuiker. Maak een kruisvormige insnijding met een scherp mes.

3

Bak de broodjes

Bak de broodjes 20 minuten op 180 °C.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met