Sponge cakejes met kersen en crème au beurre
Je hoeft geen toppatissier te zijn om een aantrekkelijk gebakje op tafel te zetten. Deze luchtige minitaartjes met kersen en crème au beurre bewijzen dat. In een wip tover je ze tevoorschijn.
Voeg toe aan receptenboekje

Sponge cakejes met kersen en crème au beurre

1

Bak de sponge cakejes

Verwarm de oven voor op 150 °C. Maak het beslag zoals uitgelegd op de verpakking van de mix. Verdeel het beslag over de 6 vormpjes van de muffinvorm. Bak de cakejes 13 minuten op 150 °C. Laat ze afkoelen op een rooster.
2

Maak de crème au beurre

Maak de crème au beurre volgens de instructies op de verpakking. Schep de crème in een spuitzak met een spuitmondje met effen rand.
3

Stel de taartjes samen

Snijd de sponge cakejes horizontaal doormidden. Spuit op de onderhelft dotjes crème au beurre en leg er telkens een kers tussen. Plaats de bovenhelft erop. Werk af met bloemsuiker.

Sponge cakejes met kersen en crème au beurre
Voor de sponge cakejes
130 g Cake ’n Party Mix voor sponge cake
2 eieren
12 ml water
Voor de vulling
Dibro Taartvulling kersen
Voor de topping
25 g Cake ’n Party Mix voor crème au beurre
25 g suiker
60 ml water
60 g boter
Verder
siliconen muffinvorm voor 6 stuks
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Sponge cakejes met kersen en crème au beurre
Voor de sponge cakejes
130 g Cake ’n Party Mix voor sponge cake
2 eieren
12 ml water
Voor de vulling
Dibro Taartvulling kersen
Voor de topping
25 g Cake ’n Party Mix voor crème au beurre
25 g suiker
60 ml water
60 g boter
Verder
siliconen muffinvorm voor 6 stuks
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Bak de sponge cakejes

Verwarm de oven voor op 150 °C. Maak het beslag zoals uitgelegd op de verpakking van de mix. Verdeel het beslag over de 6 vormpjes van de muffinvorm. Bak de cakejes 13 minuten op 150 °C. Laat ze afkoelen op een rooster.
2

Maak de crème au beurre

Maak de crème au beurre volgens de instructies op de verpakking. Schep de crème in een spuitzak met een spuitmondje met effen rand.
3

Stel de taartjes samen

Snijd de sponge cakejes horizontaal doormidden. Spuit op de onderhelft dotjes crème au beurre en leg er telkens een kers tussen. Plaats de bovenhelft erop. Werk af met bloemsuiker.

Wat zeggen anderen