Speltpannenkoeken-met-yoghurt
Ga voor een overheerlijk pannenkoekenontbijt met speltpannenkoeken! De mix voor voedzame speltpannenkoeken is zo klaar en bevat stukjes haver en boekweit. En iedereen kiest het beleg van zijn voorkeur want deze pannenkoeken serveer je met zoet én met hartig beleg!
Voeg toe aan receptenboekje

Speltpannenkoeken-met-yoghurt

1

Voeg de mix, de eieren, de yoghurt, de melk en de vanillesuiker samen in een beslagkom. Klop het geheel tot een glad beslag.  

Speltpannenkoeken
2

Verhit olie of boter in een koekenpan. Giet er genoeg beslag in om de bodem volledig te bedekken. Keer de pannenkoek om als de onderkant goudbruin is. Bak zo alle pannenkoeken.

Speltpannenkoeken
3

Serveer deze spelt-yoghurtpannenkoeken met stukjes banaan, kiwi en appel en bestuif ze met bloemsuiker.

Speltpannenkoeken

Deze speltpannenkoeken met yoghurt smaken ook heerlijk met hartig beleg. Probeer eens een mengeling van stukjes gekookte ham en geraspte emmentaler. Beleg hiermee de pannenkoeken en rol ze op. Even opwarmen in de oven en je hebt een originele pannenkoekenmaaltijd.

Speltpannenkoeken

Voor 10 pannenkoeken
Voor je deeg
4 eieren
400 ml yoghurt
400 ml melk
Voor de afwerking
stukjes banaan, kiwi, appel
Bak- en kookbenodigdheden
Beslagkom
Bakpan
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Speltpannenkoeken

Voor 10 pannenkoeken
Voor je deeg
4 eieren
400 ml yoghurt
400 ml melk
Voor de afwerking
stukjes banaan, kiwi, appel
Bak- en kookbenodigdheden
Beslagkom
Bakpan
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Voeg de mix, de eieren, de yoghurt, de melk en de vanillesuiker samen in een beslagkom. Klop het geheel tot een glad beslag.  

Speltpannenkoeken
2

Verhit olie of boter in een koekenpan. Giet er genoeg beslag in om de bodem volledig te bedekken. Keer de pannenkoek om als de onderkant goudbruin is. Bak zo alle pannenkoeken.

Speltpannenkoeken
3

Serveer deze spelt-yoghurtpannenkoeken met stukjes banaan, kiwi en appel en bestuif ze met bloemsuiker.

Speltpannenkoeken

Deze speltpannenkoeken met yoghurt smaken ook heerlijk met hartig beleg. Probeer eens een mengeling van stukjes gekookte ham en geraspte emmentaler. Beleg hiermee de pannenkoeken en rol ze op. Even opwarmen in de oven en je hebt een originele pannenkoekenmaaltijd.


Wat zeggen anderen