Soezen
Een knapperig bolletje vol malse room, afgewerkt met een smeuïg chocoladehoedje. Soezen zijn pure nostalgie. Nu bereid je ze bovendien in een mum van tijd, dankzij de mix voor soezen en banketbakkersroom. Het wordt moeilijk om aan deze verleiding te weerstaan.
Voeg toe aan receptenboekje

Soezen

1
Verwarm je oven voor op 170 °C.

        2
        Meng het ei met de Mix voor Soezen. Voeg al roerend het hete water toe. Meng alles goed tot een stevig beslag.
        3
        Doe het beslag in een spuitzak en spuit soezen op een ingevette soezen- of bakplaat. Bak de soezen 30 à 40 minuten op 170 °C, tot ze krokant zijn. Laat ze afkoelen.
        4
        Klop de Mix voor Banketbakkersroom met de melk tot een gladde room. Voeg de suiker bij de slagroom en klop goed op.
        5
        Knip het hoedje van de soezen en vul ze met banketbakkersroom en/of kersenvulling en slagroom.
        6
        Verwarm een zakje chocoladeglazuur in de microgolfoven of au bain-marie. Bestrijk de hoedjes met het glazuur en zet ze op de gevulde soezen.
        soezen

        voor 12 soezen
        Voor je soezenbeslag
        1 ei
        100 ml heet water (90 °C)
        Voor je banketbakkersroom
        330 ml melk
        Voor je afwerking
        1 pakje chocoladeglazuur
        100 ml slagroom
        Bak- en kookbenodigdheden
        microgolfoven (optioneel)
        soezenplaat (optioneel)
        spuitzak
        Voeg toe aan boodschappenlijstje
        Vragen?
        soezen

        voor 12 soezen
        Voor je soezenbeslag
        1 ei
        100 ml heet water (90 °C)
        Voor je banketbakkersroom
        330 ml melk
        Voor je afwerking
        1 pakje chocoladeglazuur
        100 ml slagroom
        Bak- en kookbenodigdheden
        microgolfoven (optioneel)
        soezenplaat (optioneel)
        spuitzak
        Voeg toe aan boodschappenlijstje
        Vragen?
        1
        Verwarm je oven voor op 170 °C.

              2
              Meng het ei met de Mix voor Soezen. Voeg al roerend het hete water toe. Meng alles goed tot een stevig beslag.
              3
              Doe het beslag in een spuitzak en spuit soezen op een ingevette soezen- of bakplaat. Bak de soezen 30 à 40 minuten op 170 °C, tot ze krokant zijn. Laat ze afkoelen.
              4
              Klop de Mix voor Banketbakkersroom met de melk tot een gladde room. Voeg de suiker bij de slagroom en klop goed op.
              5
              Knip het hoedje van de soezen en vul ze met banketbakkersroom en/of kersenvulling en slagroom.
              6
              Verwarm een zakje chocoladeglazuur in de microgolfoven of au bain-marie. Bestrijk de hoedjes met het glazuur en zet ze op de gevulde soezen.

              Wat zeggen anderen