Sandwiches
Het perfecte ontbijt op zondagochtend? Sandwiches. De luchtigste lunch? Sandwiches. En het ideale feestelijke avondmaal? … Sandwiches. Heerlijk luchtig en lekker zacht. Ze vallen in de smaak bij jong én oud. Probeer ons aloude recept, en proef de traditie op je tong.
Voeg toe aan receptenboekje

Sandwiches

1

Meng alle ingrediënten voor het deeg en kneed 20 minuten in een broodmachine of met de hand, of 10 minuten met een keukenrobot.

2

Bedek het deeg met huishoudfolie. Laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur.

3

Druk het deeg plat met je handen, en vouw het weer samen. Is het deeg te kleverig om te bewerken? Bestrooi het dan met bloem.

4

Verdeel het deeg in bolvormige stukjes van 50 g. Druk ze plat en rol ze tot ovale sandwiches van ongeveer 10 cm lang.

5

Leg de sandwiches op een bakplaat met bakpapier, en bedek ze opnieuw met huishoudfolie.

6

Laat ze 60 minuten rijzen op kamertemperatuur. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C.

7

Strijk de sandwiches in met losgeklopt ei, en bak ze 15 à 20 minuten.

sandwiches en rozijnenbrood

Voor je deeg
220 ml water
40 g boter
3 g zout
Voor je afwerking
ei, losgeklopt
bak- en kookbenodigdheden
oven met bakplaat
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
sandwiches en rozijnenbrood

Voor je deeg
220 ml water
40 g boter
3 g zout
Voor je afwerking
ei, losgeklopt
bak- en kookbenodigdheden
oven met bakplaat
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Meng alle ingrediënten voor het deeg en kneed 20 minuten in een broodmachine of met de hand, of 10 minuten met een keukenrobot.

2

Bedek het deeg met huishoudfolie. Laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur.

3

Druk het deeg plat met je handen, en vouw het weer samen. Is het deeg te kleverig om te bewerken? Bestrooi het dan met bloem.

4

Verdeel het deeg in bolvormige stukjes van 50 g. Druk ze plat en rol ze tot ovale sandwiches van ongeveer 10 cm lang.

5

Leg de sandwiches op een bakplaat met bakpapier, en bedek ze opnieuw met huishoudfolie.

6

Laat ze 60 minuten rijzen op kamertemperatuur. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C.

7

Strijk de sandwiches in met losgeklopt ei, en bak ze 15 à 20 minuten.


Wat zeggen anderen [1 Reacties]


Anoniem
Geplaatst Op 03/04/2020 16:12
C'est bien beau de nous envoyer des recettes, mais quand j'ai appelé jeudi le 02 avril le magasin de Mariembourg où je suis cliente il n'y avait plus de farine pour pain brioché, je ne suis pas une de celles qui a dévalisé les magasins donc si vous n'avez plus la marchandise à quoi cela sert de nous envoyer des recettes !!! bien à vous