Rolletje van wit vezelbrood met hartig beleg
Gasten onthalen met een prachtige aperitieftafel was nog nooit zo gemakkelijk. Varieer erop los met deze heerlijke rolletjes. En als er wat over is, kan het gemakkelijk geserveerd worden als lunch, op je volgende tea-party of als gezonde snack voor de kleine honger.
Voeg toe aan receptenboekje

Rolletje van wit vezelbrood met hartig beleg

1
Doe de mix voor vezelwit en het water in de broodmachine en start een programma van ongeveer 2 à 4 uur. Laat het brood daarna afkoelen op een rooster.
2
Snij het brood in de lange richting, zodat je grote sneden krijgt. Snij de korst eraf.
3
Vouw een vel bakpapier dubbel en leg er telkens een snede brood tussen. Rol de boterham voorzichtig een beetje uit met een deegrol.
4
Bestrijk de platte boterham vervolgens met plattekaas of roomkaas met kruiden en leg er een plakje gerookte zalm of ham op.
5
Rol het geheel voorzichtig op en druk aan. Snij daarna de rol in schijfjes en steek er cocktailprikkers in.
Rolletjes van wit vezelbrood met hartig beleg-zalm

Voor je brood
330 ml water
Voor je beleg
naar keuze: plakjes gerookte zalm, prosciutto, gekookte ham
plattekaas of roomkaas met kruiden
Bak- en kookbenodigdheden
broodmachine
cocktailprikkers
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Rolletjes van wit vezelbrood met hartig beleg-zalm

Voor je brood
330 ml water
Voor je beleg
naar keuze: plakjes gerookte zalm, prosciutto, gekookte ham
plattekaas of roomkaas met kruiden
Bak- en kookbenodigdheden
broodmachine
cocktailprikkers
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Doe de mix voor vezelwit en het water in de broodmachine en start een programma van ongeveer 2 à 4 uur. Laat het brood daarna afkoelen op een rooster.
2
Snij het brood in de lange richting, zodat je grote sneden krijgt. Snij de korst eraf.
3
Vouw een vel bakpapier dubbel en leg er telkens een snede brood tussen. Rol de boterham voorzichtig een beetje uit met een deegrol.
4
Bestrijk de platte boterham vervolgens met plattekaas of roomkaas met kruiden en leg er een plakje gerookte zalm of ham op.
5
Rol het geheel voorzichtig op en druk aan. Snij daarna de rol in schijfjes en steek er cocktailprikkers in.

Wat zeggen anderen [1 Reacties]


Anoniem
Geplaatst Op 16/12/2014 10:43
Lekkere hapjes, ga ik zeker eens uit proberen in de keuken