Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Rolbiscuit met abrikozenvulling

Rolbiscuit met abrikozenvulling - Aveve

Rolbiscuit maken was nog nooit zo eenvoudig. Met de handige Mix voor Biscuit zet je in geen tijd een pronkstuk op tafel. In dit recepten vulden we hem met abrikozenvulling maar het kan ook met andere zoete vulling zoals aardbeien of rabarber.

  • Moeilijkheidsgraad
    Medium
  • Serveert
    8 Aantal personen
  • Bereidingstijd
    15 - 30 minuten
  • Bevat deze allergenen
    Gluten, Ei, Suiker
  • Voor je biscuit
    • 200 g Aveve Mix voor Biscuit
    • 3 eieren
    • 20 ml water

Voor de biscuit

Verwarm de oven voor op 230°C. Klop de mix, de eieren en het water samen 10 minuten op de hoogste snelheid in de keukenrobot.

ROLBISCUIT-STAP-1_860x695

Beleg een bakplaat met bakpapier. Strijk het beslag gelijkmatig uit op de bakplaat. Bak het ongeveer 10 minuten op 230°C.

ROLBISCUIT-STAP-2_860x695

Leg een keukenhanddoek op je werkblad. Keer de biscuit om, met het bakpapier er nog aan, op de handdoek. Laat de bakplaat er overheen liggen. Laat zo afkoelen.

ROLBISCUIT-STAP-3_860x695

Voor de afwerking

Verwijder de bakplaat. Trek het bakpapier waarop de biscuit gebakken is voorzichtig los. Bestrijk deze zijde volledig met abrikozenvulling. Rol de biscuit stevig op.

ROLBISCUIT-STAP-4_860x695

Leg de biscuit met de naad onderaan op een serveerschotel. Smelt de afdekgelei met het water in een pannetje. Bestrijk de rolbiscuit met afdekgelei.

ROLBISCUIT-STAP-5_860x695

Druk geroosterde amandelschilfers tegen de nog vochtige afdekgelei aan. Bestuif het gebak met poedersuiker.

ROLBISCUIT-STAP-6_860x695
Tip!

In dit recept gebruikten we onze taartvulling abrikoos, maar je kunt het gebak ook vullen met aardbeien, rabarber of een andere zoete taartvulling.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met