Pannenkoeken Belle Hélène
Dit recept voor pannenkoeken Belle Hélène, dat is méér dan de lekkere smaak van pannenkoeken. Je maakt echte plaatjes van je pannenkoeken, met schijfjes peer en chocoladesaus. En een heerlijke vulling, op basis van banketbakkersroom en peren. Ga aan de slag en til de alledaagse pannenkoeken naar een ongekend niveau.
Voeg toe aan receptenboekje

Pannenkoeken Belle Hélène

1

Pannenkoeken bakken

Meng de eieren en het water met de Mix voor Pannenkoeken.
2
Bak de pannenkoeken in de pan.
3

Vulling bereiden

Snij anderhalve peer in kleine blokjes.
4
Doe de suiker bij de slagroom en klop het geheel stijf.
5
Meng de Mix voor Banketbakkersroom met de koude melk.
6
Meng de banketbakkersroom met de slagroom en voeg de perenblokjes toe.
7

Pannenkoeken afwerken

Laat de chocolade en de 150 ml room smelten in de microgolfoven of au bain-marie.
8
Snij de resterende peer in schijfjes.
9
Vouw elke pannenkoek in vier en vul hem met het slagroommengsel.
10
Serveer met de schijfjes peer en de chocoladesaus.
pannenkoeken Belle Hlne

voor 6 stuks
Voor je beslag
2 eieren
250 ml water
Voor je chocoladesaus
100 g pure chocolade
150 ml room
Voor je vulling
3 peren op siroop of 3 verse peren
60 ml koude melk
80 ml slagroom
Bak- en kookbenodigdheden
microgolfoven (optioneel)
pan Ø ongeveer 18 cm
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
pannenkoeken Belle Hlne

voor 6 stuks
Voor je beslag
2 eieren
250 ml water
Voor je chocoladesaus
100 g pure chocolade
150 ml room
Voor je vulling
3 peren op siroop of 3 verse peren
60 ml koude melk
80 ml slagroom
Bak- en kookbenodigdheden
microgolfoven (optioneel)
pan Ø ongeveer 18 cm
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Pannenkoeken bakken

Meng de eieren en het water met de Mix voor Pannenkoeken.
2
Bak de pannenkoeken in de pan.
3

Vulling bereiden

Snij anderhalve peer in kleine blokjes.
4
Doe de suiker bij de slagroom en klop het geheel stijf.
5
Meng de Mix voor Banketbakkersroom met de koude melk.
6
Meng de banketbakkersroom met de slagroom en voeg de perenblokjes toe.
7

Pannenkoeken afwerken

Laat de chocolade en de 150 ml room smelten in de microgolfoven of au bain-marie.
8
Snij de resterende peer in schijfjes.
9
Vouw elke pannenkoek in vier en vul hem met het slagroommengsel.
10
Serveer met de schijfjes peer en de chocoladesaus.

Wat zeggen anderen