Notencake
Noten zitten boordevol gezonde voedingsstoffen en je verwerkt ze makkelijk in je brood of gebak. In een heerlijke boerencake bijvoorbeeld. Lekker smeuïg én crunchy!
Voeg toe aan receptenboekje

Notencake

1
Verwarm de oven voor op 150 °C. Roer de boter zacht. Voeg eerst de eieren en daarna de mix toe. Klop 5 minuten tot een homogeen beslag.
Notencake
2
Hak de geroosterde hazelnoten en de gebroken walnoten fijn of plet ze met een deegrol.
Notencake
3
Voeg de notenstukjes toe aan het beslag.
Notencake
4
Vet de bakvorm in met spray-invetter.
Notencake
5
Vul de bakvorm met het beslag.
Notencake
6
Bak de cake 20 minuten op 150 °C, verhoog de temperatuur tot 170 °C en laat nog 30 minuten bakken op 170 °C.

Noten fijn maken? Doe ze in een plastic zakje en rol er met de deegrol over. Zo hou je alle stukjes netjes bij elkaar.

Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Verwarm de oven voor op 150 °C. Roer de boter zacht. Voeg eerst de eieren en daarna de mix toe. Klop 5 minuten tot een homogeen beslag.
Notencake
2
Hak de geroosterde hazelnoten en de gebroken walnoten fijn of plet ze met een deegrol.
Notencake
3
Voeg de notenstukjes toe aan het beslag.
Notencake
4
Vet de bakvorm in met spray-invetter.
Notencake
5
Vul de bakvorm met het beslag.
Notencake
6
Bak de cake 20 minuten op 150 °C, verhoog de temperatuur tot 170 °C en laat nog 30 minuten bakken op 170 °C.

Noten fijn maken? Doe ze in een plastic zakje en rol er met de deegrol over. Zo hou je alle stukjes netjes bij elkaar.


Wat zeggen anderen