Muffins met olijven
Zoete muffins kent iedereen intussen. Verras je gasten daarom eens met de hartige variant. Muffins met olijven zijn heerlijk als hapje. Ieder krijgt zijn eigen muffin in een vormpje. En met dit recept kost het je nauwelijks tijd.
Voeg toe aan receptenboekje

Muffins met olijven

1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
2
Meng de bloem, de Surfina en het zout samen in een kom en roer er de rozemarijn en de olijven door.
3
Meng het ei met de melk.
4
Giet de gesmolten boter samen met het ei en de melk bij het droge mengsel en roer tot een homogeen deeg.
5
Vul de papieren muffinvormpjes voor de helft met deeg.
6
Bak de muffins 20 minuten op 200 °C.
muffins met olijven

voor 16 muffins
60 g gesmolten boter
125 ml melk
1 ei
3 g verse rozemarijn, fijngemalen
90 g ontpitte zwarte olijven, fijngehakt
snuifje zout
Bak- en kookbenodigdheden
16 papieren muffinvormpjes
oven
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
muffins met olijven

voor 16 muffins
60 g gesmolten boter
125 ml melk
1 ei
3 g verse rozemarijn, fijngemalen
90 g ontpitte zwarte olijven, fijngehakt
snuifje zout
Bak- en kookbenodigdheden
16 papieren muffinvormpjes
oven
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
2
Meng de bloem, de Surfina en het zout samen in een kom en roer er de rozemarijn en de olijven door.
3
Meng het ei met de melk.
4
Giet de gesmolten boter samen met het ei en de melk bij het droge mengsel en roer tot een homogeen deeg.
5
Vul de papieren muffinvormpjes voor de helft met deeg.
6
Bak de muffins 20 minuten op 200 °C.

Wat zeggen anderen