Mueslirepen zonder toegevoegde suikers
Weet wat je eet, dat geldt ook voor je tussendoortjes. Deze mueslirepen tellen veel minder calorieën dan de meeste repen uit de winkel. En er zitten alleen natuurlijke suikers in. Bak er ineens een hele hoop, dan kom je een poosje toe.
Voeg toe aan receptenboekje

Mueslirepen zonder toegevoegde suikers

1
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
2
Mix de havermout, kokosrasp, banaan en amandel tot een smeuïg geheel.
3
Snijd de dadels en de appel in kleine stukjes. Voeg dit bij de rest.
4
Vet het bakblik in en doe het mengsel erin en druk het goed aan met de achterkant van een lepel. Strooi er eventueel nog wat kokos overheen.
5
Bak in 30 minuten gaar, laat het goed afkoelen en snijd er repen van.

60 g De Halm havermout
1 banaan
30 g amandelen
1 appel, in plakjes
2 tl kaneel
20 g kokosrasp
3 pitloze dadels
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

60 g De Halm havermout
1 banaan
30 g amandelen
1 appel, in plakjes
2 tl kaneel
20 g kokosrasp
3 pitloze dadels
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
2
Mix de havermout, kokosrasp, banaan en amandel tot een smeuïg geheel.
3
Snijd de dadels en de appel in kleine stukjes. Voeg dit bij de rest.
4
Vet het bakblik in en doe het mengsel erin en druk het goed aan met de achterkant van een lepel. Strooi er eventueel nog wat kokos overheen.
5
Bak in 30 minuten gaar, laat het goed afkoelen en snijd er repen van.

Wat zeggen anderen