Muesli choco rotsen
Een lekkere snack maken met jouw favoriete Meesters van de Halm Muesli? Dat kan met deze heerlijke choco rotsen! Heel makkelijk te maken, en een echte guilty pleasure.
Voeg toe aan receptenboekje

Muesli choco rotsen

1
Hak de chocolade in stukjes.
2
Smelt de boter met de chocolade en de pindakaas in een steelpan op laag vuur en roer glad.
3
Neem de pan van het vuur en roer er de muesli er doorheen. Wanneer het mengsel te nat is kun je wat muesli toevoegen.
4
Schep met een eetlepel hoopjes uit de bak en leg deze op een bakpapier of bord.
5
Laat je chocoladerotsen hard worden in de koelkast, en je kunt genieten!

100 g van je favoriete De Halm muesli
150 g chocolade naar keuze
50 g boter
2 eetlepels pindakaas
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

100 g van je favoriete De Halm muesli
150 g chocolade naar keuze
50 g boter
2 eetlepels pindakaas
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Hak de chocolade in stukjes.
2
Smelt de boter met de chocolade en de pindakaas in een steelpan op laag vuur en roer glad.
3
Neem de pan van het vuur en roer er de muesli er doorheen. Wanneer het mengsel te nat is kun je wat muesli toevoegen.
4
Schep met een eetlepel hoopjes uit de bak en leg deze op een bakpapier of bord.
5
Laat je chocoladerotsen hard worden in de koelkast, en je kunt genieten!

Wat zeggen anderen