Milletrouspannenkoeken
Of deze pannenkoeken echt 1000 gaatjes hebben? Laten we zeggen: héél veel. Ze zijn in ieder geval lekker licht en smaken het best als je ze overgiet met honing en boter of olijfolie.
Voeg toe aan receptenboekje

Milletrouspannenkoeken

1

Meng de mix met het lauwe water.

2

Klop 3 minuten met een handmixer, tot je een glad en homogeen beslag hebt.

3

Dek het beslag af met een keukenhanddoek en laat 30 minuten rijzen op een warm plekje.

4

Zet een koekenpan met antiaanbaklaag op een middelhoog vuur. Giet beslag in de pan. Bak de pannenkoek op één zijde, zonder om te draaien. Na ongeveer 1 minuut verschijnen er gaatjes en is de pannenkoek gaar.


Voor het deeg
850 ml lauw water
Bak- en kookbenodigdheden
Handmixer
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Voor het deeg
850 ml lauw water
Bak- en kookbenodigdheden
Handmixer
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Meng de mix met het lauwe water.

2

Klop 3 minuten met een handmixer, tot je een glad en homogeen beslag hebt.

3

Dek het beslag af met een keukenhanddoek en laat 30 minuten rijzen op een warm plekje.

4

Zet een koekenpan met antiaanbaklaag op een middelhoog vuur. Giet beslag in de pan. Bak de pannenkoek op één zijde, zonder om te draaien. Na ongeveer 1 minuut verschijnen er gaatjes en is de pannenkoek gaar.


Wat zeggen anderen