Lammetjestaart
Daar is de lente en daar zijn de lammetjes! Bak deze leuke taart voor Pasen of voor een kinderverjaardagsfeest. Met de handige biscuitmix lukt het je gegarandeerd en ben je heel snel klaar!
Voeg toe aan receptenboekje

Lammetjestaart

1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Voeg de ingrediënten voor de biscuit samen en klop 10 minuten op de hoogste snelheid op tot een luchtig beslag.
2
Vet de springvorm in. Giet er het beslag in.
3
Bak de taart 35 minuten op 180 °C. Haal de taart uit de vorm en laat afkoelen op een taartrooster.
4
Klop de slagroom samen met de Klop-Fix op.
5
Snijd de biscuit met een taartzaag horizontaal door in drie gelijke delen. Bestrijk het onderste deel met een laagje slagroom en leg er stukjes vers fruit op. Plaats er het middenstuk op en breng ook daarop slagroom en fruit aan. Bedek met het bovenste deel van de biscuit.
6
Bestrijk de zijkant en de bovenkant van de taart volledig met slagroom.
7
Maak oren, ogen, neus en mond uit suikerpasta en leg ze op de taart.

Maak je kom helemaal vetvrij als je slagroom wil opkloppen. Met een beetje azijn lukt dat het best.

Lammetjestaart

Voor 1 taart van 27cm
Bak- en kookbenodigdheden
springvorm 27 cm
spuitzak
Voor de afwerking
fruit naar keuze
Voor je biscuit
35 ml water
5 eieren
Voor je slagroom
1 l slagroom
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Lammetjestaart

Voor 1 taart van 27cm
Bak- en kookbenodigdheden
springvorm 27 cm
spuitzak
Voor de afwerking
fruit naar keuze
Voor je biscuit
35 ml water
5 eieren
Voor je slagroom
1 l slagroom
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Voeg de ingrediënten voor de biscuit samen en klop 10 minuten op de hoogste snelheid op tot een luchtig beslag.
2
Vet de springvorm in. Giet er het beslag in.
3
Bak de taart 35 minuten op 180 °C. Haal de taart uit de vorm en laat afkoelen op een taartrooster.
4
Klop de slagroom samen met de Klop-Fix op.
5
Snijd de biscuit met een taartzaag horizontaal door in drie gelijke delen. Bestrijk het onderste deel met een laagje slagroom en leg er stukjes vers fruit op. Plaats er het middenstuk op en breng ook daarop slagroom en fruit aan. Bedek met het bovenste deel van de biscuit.
6
Bestrijk de zijkant en de bovenkant van de taart volledig met slagroom.
7
Maak oren, ogen, neus en mond uit suikerpasta en leg ze op de taart.

Maak je kom helemaal vetvrij als je slagroom wil opkloppen. Met een beetje azijn lukt dat het best.


Wat zeggen anderen