Kokos-rozijnenbrood
Je mag ook ‘cake’ zeggen tegen deze glutenvrije kokoslekkernij met zoete rozijntjes. Heel eenvoudig en supersnel klaar. Serveer als vieruurtje of neem een plakje mee naar het werk of naar school als tussendoortje.
Voeg toe aan receptenboekje

Kokos-rozijnenbrood

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Meng de eieren met de gesmolten boter.

3

Roer het kokosmeel door het boter-eimengsel. Voeg bakpoeder, suiker en honing toe.

4

Roer de rozijnen door het mengsel.

5

Bedek een bakvorm met bakpapier en giet het beslag erin.

6

Bak het brood 35 minuten op 180 °C.


Ingrediënten
6 eieren
120 g gesmolten boter
10 g suiker
10 g vloeibare honing
100 g rozijnen
cakevorm 20 cm
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Ingrediënten
6 eieren
120 g gesmolten boter
10 g suiker
10 g vloeibare honing
100 g rozijnen
cakevorm 20 cm
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Meng de eieren met de gesmolten boter.

3

Roer het kokosmeel door het boter-eimengsel. Voeg bakpoeder, suiker en honing toe.

4

Roer de rozijnen door het mengsel.

5

Bedek een bakvorm met bakpapier en giet het beslag erin.

6

Bak het brood 35 minuten op 180 °C.


Wat zeggen anderen