Kaassoezen
De geur van deze soesjes is onweerstaanbaar wanneer je ze uit de oven haalt. Het gedroomde aperitiefhapje voor elk feest. Experimenteer ook met andere ingrediënten zoals spekjes en zongedroogde tomaten.
Voeg toe aan receptenboekje

Kaassoezen

1
Meng met een spatel het ei en de mix voor soezen.
Kaassoezen
2
Voeg de stukjes gouda toe en roer goed.
Kaassoezen
3
Vul een spuitzak met het beslag. Spuit kleine soezen op een met bakpapier belegde bakplaat.
Kaassoezen
4
Bestrooi de soezen met gemalen emmentaler. Verwarm de oven voor op 170 °C.
Kaassoezen
5
Bak de soezen 30 à 35 minuten op 170 °C.

Laat de soezen lang genoeg bakken. Als je ze te vroeg uit de oven haalt, zakken ze in.

Kaassoezen

40 à 50 stuks
Bak- en kookbenodigdheden
Wegwerpspuitzak
Voor je soezenbeslag
1 ei
100 ml water (90 °C)
75 g belegen gouda, in stukjes gesneden
Voor de afwerking
150 g gemalen emmentaler
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Kaassoezen

40 à 50 stuks
Bak- en kookbenodigdheden
Wegwerpspuitzak
Voor je soezenbeslag
1 ei
100 ml water (90 °C)
75 g belegen gouda, in stukjes gesneden
Voor de afwerking
150 g gemalen emmentaler
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Meng met een spatel het ei en de mix voor soezen.
Kaassoezen
2
Voeg de stukjes gouda toe en roer goed.
Kaassoezen
3
Vul een spuitzak met het beslag. Spuit kleine soezen op een met bakpapier belegde bakplaat.
Kaassoezen
4
Bestrooi de soezen met gemalen emmentaler. Verwarm de oven voor op 170 °C.
Kaassoezen
5
Bak de soezen 30 à 35 minuten op 170 °C.

Laat de soezen lang genoeg bakken. Als je ze te vroeg uit de oven haalt, zakken ze in.


Wat zeggen anderen