Haverpannenkoeken met spinazie en geitenkaas
Haverpannenkoeken met spinazie en geitenkaas, een heerlijk vegetarisch gerechtje.Deze pannenkoekjes zitten bovendien boordevol gezonde ingrediënten. Het proberen waard!
Voeg toe aan receptenboekje

Haverpannenkoeken met spinazie en geitenkaas

1

Bak pannenkoeken

Meng alle ingrediënten voor de pannenkoeken tot een glad beslag. Smelt een klontje boter in de pan. Giet een opscheplepel beslag in de pan en bak beide zijden goudbruin. Bak zo alle pannenkoeken. Verwarm ondertussen de oven op 180 °C. 
2

Maak de vulling

Snijd de champignons in plakjes. Verhit olie of boter in de pan en bak de plakjes goudbruin. Voeg de spinazie toe en laat die slinken. Kruid met peper en zout. Laat het geheel een beetje uitlekken. Beleg de helft van een pannenkoek met champignons en spinazie. Verdeel daarover met een lepeltje wat geitenkaas en bestrooi met walnootstukjes. Besprenkel met vloeibare honing en vouw de pannenkoek in vieren. 
3

Verwarm de gevulde pannenkoeken

Leg de pannenkoeken op een bakplaat. Verwarm ze 5 minuten in de oven op 180 °C zodat de geitenkaas smelt. Serveer de pannenkoeken warm. 
h3

Voor ongeveer 6 à 8 pannenkoeken
Voor je aardbeienbavarois
2 eieren
600 ml melk
eventueel een geutje cognac
snuifje zout
Voor je afwerking
500 g champignons (2 bakjes)
500 g spinazie
8 theelepels vloeibare honing
150 g zachte geitenkaas (1 potje)
Peper en zout
Bak- en kookbenodigdheden
bakplaat
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
h3

Voor ongeveer 6 à 8 pannenkoeken
Voor je aardbeienbavarois
2 eieren
600 ml melk
eventueel een geutje cognac
snuifje zout
Voor je afwerking
500 g champignons (2 bakjes)
500 g spinazie
8 theelepels vloeibare honing
150 g zachte geitenkaas (1 potje)
Peper en zout
Bak- en kookbenodigdheden
bakplaat
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Bak pannenkoeken

Meng alle ingrediënten voor de pannenkoeken tot een glad beslag. Smelt een klontje boter in de pan. Giet een opscheplepel beslag in de pan en bak beide zijden goudbruin. Bak zo alle pannenkoeken. Verwarm ondertussen de oven op 180 °C. 
2

Maak de vulling

Snijd de champignons in plakjes. Verhit olie of boter in de pan en bak de plakjes goudbruin. Voeg de spinazie toe en laat die slinken. Kruid met peper en zout. Laat het geheel een beetje uitlekken. Beleg de helft van een pannenkoek met champignons en spinazie. Verdeel daarover met een lepeltje wat geitenkaas en bestrooi met walnootstukjes. Besprenkel met vloeibare honing en vouw de pannenkoek in vieren. 
3

Verwarm de gevulde pannenkoeken

Leg de pannenkoeken op een bakplaat. Verwarm ze 5 minuten in de oven op 180 °C zodat de geitenkaas smelt. Serveer de pannenkoeken warm. 

Wat zeggen anderen