Haverkoek met zaden en vruchten
Zin in een heerlijk en eenvoudig tussendoortje boordevol gezonde ingrediënten? Probeer deze haverkoek met zaden en vruchten. Lekker knapperig en zonder toegevoegde suiker. Een aanrader om de kleine honger te stillen.
Voeg toe aan receptenboekje

Haverkoek met zaden en vruchten

1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Voeg alle ingrediënten samen en meng goed.
2
Vet de bakvorm in. Giet er het mengsel in. Druk het stevig aan met een lepel.
3
Bak de haverkoek 55 minuten op 180 °C.

Lijnzaad en chiazaad zijn essentieel in dit recept. Ze nemen vocht op en zorgen zo voor de nodige ‘lijm’ in de haverkoek.

1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Voeg alle ingrediënten samen en meng goed.
2
Vet de bakvorm in. Giet er het mengsel in. Druk het stevig aan met een lepel.
3
Bak de haverkoek 55 minuten op 180 °C.

Lijnzaad en chiazaad zijn essentieel in dit recept. Ze nemen vocht op en zorgen zo voor de nodige ‘lijm’ in de haverkoek.


Wat zeggen anderen [1 Reacties]


Anoniem
Geplaatst Op 10/01/2018 11:25
Lekker en gemakkelijk te maken