Hartige broodkuipjes
Met een paar sneetjes brood en een simpele vulling maak je in een wip lekker hartige hapjes uit de oven. Ideaal om restjes op te werken en 100% dummyproof.
Voeg toe aan receptenboekje

Hartige broodkuipjes

1

Bak het brood

Bak een vitalbrood met een broodmachine of in de oven volgens het recept op de verpakking van All-in Vital. Laat het afkoelen op een rooster.

2

Snijd sneetjes af

Snijd 12 sneetjes af. Verwijder de korstjes en rol elke boterham plat met een deegrol.

3

Maak de kuipjes

Vet de kuipjes van de bakvorm in. Strijk beide kanten van elke boterham in met een beetje boter. Leg in elk kuipje een ingestreken boterham.

4

Voeg de vulling toe

Bak de spekblokjes. Vul de broodkuipjes met stukjes tomaat, ui en de gebakken spekblokjes. Strooi daarover geraspte kaas.

5

Bak de kuipjes

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de broodkuipjes zo’n 10 minuten op 180 °C, totdat de kaas gesmolten is en het brood krokant is.


Voor 12 stuks
500 g All-in Vital
300 ml water
Voor de vulling
12 kerstomaatjes
200 g spekblokjes
½ ui
50 g geraspte kaas
Boter om in te smeren
Verder
Cupcakebakvorm
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Voor 12 stuks
500 g All-in Vital
300 ml water
Voor de vulling
12 kerstomaatjes
200 g spekblokjes
½ ui
50 g geraspte kaas
Boter om in te smeren
Verder
Cupcakebakvorm
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Bak het brood

Bak een vitalbrood met een broodmachine of in de oven volgens het recept op de verpakking van All-in Vital. Laat het afkoelen op een rooster.

2

Snijd sneetjes af

Snijd 12 sneetjes af. Verwijder de korstjes en rol elke boterham plat met een deegrol.

3

Maak de kuipjes

Vet de kuipjes van de bakvorm in. Strijk beide kanten van elke boterham in met een beetje boter. Leg in elk kuipje een ingestreken boterham.

4

Voeg de vulling toe

Bak de spekblokjes. Vul de broodkuipjes met stukjes tomaat, ui en de gebakken spekblokjes. Strooi daarover geraspte kaas.

5

Bak de kuipjes

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de broodkuipjes zo’n 10 minuten op 180 °C, totdat de kaas gesmolten is en het brood krokant is.


Wat zeggen anderen