Hartig courgettebrood
Is het een brood of is het een cake? De meningen verschillen. Eén ding staat vast: dit recept met havermout en courgette is overheerlijk. Eet het als een plakje cake of als boterham met een sneetje kaas.
Voeg toe aan receptenboekje

Hartig courgettebrood

1
Verwarm de over voor op 180°C en vet een bakblik in.
2
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en schep het deeg vervolgens in het bakblik.
3
Bak het brood vervolgens in 55 min gaar. Laat het goed afkoelen voordat je het serveert.

150 g amandelmeel
200 g geraspte courgette
2 losgeklopte eieren
2 eetlepels fijgehakte verse rozemarijnblaadjes
2 theelepels bakpoeder
80 g geraspte pecorino kaas
Een snufje zeezout
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

150 g amandelmeel
200 g geraspte courgette
2 losgeklopte eieren
2 eetlepels fijgehakte verse rozemarijnblaadjes
2 theelepels bakpoeder
80 g geraspte pecorino kaas
Een snufje zeezout
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Verwarm de over voor op 180°C en vet een bakblik in.
2
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en schep het deeg vervolgens in het bakblik.
3
Bak het brood vervolgens in 55 min gaar. Laat het goed afkoelen voordat je het serveert.

Wat zeggen anderen