Glutenvrije pizza
Maakt je maag een sprongetje telkens je een pizzeria voorbij loopt? Maar mag je geen gluten eten? AVEVE biedt jou de oplossing. Met onze glutenvrije bloem No Risk Wit maak je nu zelf je glutenvrije pizzadeeg. Het enige wat jou nog rest te doen, is je favoriete beleg kiezen.
Voeg toe aan receptenboekje

Glutenvrije pizza

1

Meng alle ingrediënten 5 minuten tot een homogeen deeg. Laat het 10 minuten rusten op kamertemperatuur.

2

Herkneed het deeg 1 à 2 minuten en rol het langzaam uit tussen 2 vellen bakpapier.

3

Vet een pizzaplaat in en leg er het deeg op. Laat opnieuw 10 minuten rusten.

4

Verwarm de oven voor op 210 °C. Strijk ondertussen je pizzabodem in met olijfolie en beleg naar je eigen smaak.

5

Bak de pizza 15 minuten op 210 °C.

glutenvrij pizzastuk

Voor je deeg
60 ml water
2 eetlepels olijfolie
een snuifje zout
pizzakruiden en/of oregano
Voor je afwerking
olijfolie
beleg naar keuze
Bak- en kookbenodigdheden
oven
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
glutenvrij pizzastuk

Voor je deeg
60 ml water
2 eetlepels olijfolie
een snuifje zout
pizzakruiden en/of oregano
Voor je afwerking
olijfolie
beleg naar keuze
Bak- en kookbenodigdheden
oven
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Meng alle ingrediënten 5 minuten tot een homogeen deeg. Laat het 10 minuten rusten op kamertemperatuur.

2

Herkneed het deeg 1 à 2 minuten en rol het langzaam uit tussen 2 vellen bakpapier.

3

Vet een pizzaplaat in en leg er het deeg op. Laat opnieuw 10 minuten rusten.

4

Verwarm de oven voor op 210 °C. Strijk ondertussen je pizzabodem in met olijfolie en beleg naar je eigen smaak.

5

Bak de pizza 15 minuten op 210 °C.


Wat zeggen anderen