Glutenvrije meergranen-pannenkoeken
Ook als je geen gluten eet, kun je meedoen aan een pannenkoekenfestijn! Gebruik onze glutenvrije witte en meergranenbloem en bak er onweerstaanbare pannenkoeken mee. Serveer ze met confituur, suiker of siroop: om duimen en vingers bij af te likken.
Voeg toe aan receptenboekje

Glutenvrije meergranen-pannenkoeken

1
Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
2
Verhit wat olie of een klontje boter in een pan.
3
Schep een lepel beslag in de pan en bak beide zijden van de pannenkoek goudbruin.
4
Bak tot al het beslag op is.
5
Serveer de pannenkoeken met suiker, confituur, stroop, …
meergranen pannenkoeken

voor 12 pannenkoeken
600 ml water of melk
3 eieren
snuifje zout
olie of klontje boter
Bak- en kookbenodigdheden
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
meergranen pannenkoeken

voor 12 pannenkoeken
600 ml water of melk
3 eieren
snuifje zout
olie of klontje boter
Bak- en kookbenodigdheden
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
2
Verhit wat olie of een klontje boter in een pan.
3
Schep een lepel beslag in de pan en bak beide zijden van de pannenkoek goudbruin.
4
Bak tot al het beslag op is.
5
Serveer de pannenkoeken met suiker, confituur, stroop, …

Wat zeggen anderen