Glutenvrije cake
Bak in een wip je eigen cake – zónder die vervelende gluten. Een supersnel recept: even mixen, een uurtje in de oven en … klaar! De charme van zelfgemaakte cake met gegarandeerd een smakelijk resultaat. Glutenvrije cake met appel of chocolade? Stukjes fruit of chocoladedruppels geven de cake meteen een extraatje!
Voeg toe aan receptenboekje

Glutenvrije cake

1
Verwarm de oven voor op 165 °C.
2
Roer de boter of margarine tot room. Voeg er de suiker en de vanillesuiker aan toe.
3
Meng de eieren erdoor.
4
Zeef de No-Risk Wit en voeg hem toe aan het mengsel. Klop of mix alles in enkele minuten tot een romig beslag.
5
Vet een cakevorm in en schep er het beslag in.
6
Bak de cake ongeveer 1 uur op 165 °C.

Zin in fruitcake? Meng stukjes fruit zoals appels, peren of gekonfijt fruit door het beslag. Liever chocoladecake? Dat doe je met cacaopoeder of chocoladedruppels.

glutenvrije cake

150 g boter of margarine
3 eieren
Bak- en kookbenodigdheden
oven
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
glutenvrije cake

150 g boter of margarine
3 eieren
Bak- en kookbenodigdheden
oven
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Verwarm de oven voor op 165 °C.
2
Roer de boter of margarine tot room. Voeg er de suiker en de vanillesuiker aan toe.
3
Meng de eieren erdoor.
4
Zeef de No-Risk Wit en voeg hem toe aan het mengsel. Klop of mix alles in enkele minuten tot een romig beslag.
5
Vet een cakevorm in en schep er het beslag in.
6
Bak de cake ongeveer 1 uur op 165 °C.

Zin in fruitcake? Meng stukjes fruit zoals appels, peren of gekonfijt fruit door het beslag. Liever chocoladecake? Dat doe je met cacaopoeder of chocoladedruppels.


Wat zeggen anderen