GLUTENVRIJE BROWNIES
Is deze brownie echt glutenvrij? Toch wel, en hij smaakt minstens even lekker dan een ‘gewone’ brownie. Gun jezelf een chocoladeboost en ga voor dit glutenvrije recept! Echte liefhebbers voegen net voor het bakken een extra portie chocoladedruppels toe. Zo krijg je een stevige brownie met een volle chocoladesmaak!
Voeg toe aan receptenboekje

GLUTENVRIJE BROWNIES

1
Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de boter zacht in de keukenrobot. Voeg de eieren toe aan de boter en meng goed.
Glutenvrije brownie
2

Doe er de mix bij en klop het geheel op volle snelheid gedurende 5 minuten. Voeg het water toe en meng nogmaals.

Glutenvrije brownie
3

Vet de bakvorm lichtjes in met olie of boter. Stort het deeg in de bakvorm. Bak de brownie gedurende 30 minuten op 180°C.

Glutenvrije brownie
4

Haal de brownie uit de oven en laat omgekeerd afkoelen op een taartrooster. Verdeel in vierkante porties.

Glutenvrije brownie

Tip

Serveer je brownie met een bolletje ijs en je favoriete dessertsaus en je hebt meteen een feestelijk dessert!

Glutenvrije brownie

Voor 16 stuks
Voor je deeg
150 g boter
3 eieren
100 ml water
boter of olie om de bakvorm in te vetten
Bak- en kookbenodigdheden
Keukenrobot
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Glutenvrije brownie

Voor 16 stuks
Voor je deeg
150 g boter
3 eieren
100 ml water
boter of olie om de bakvorm in te vetten
Bak- en kookbenodigdheden
Keukenrobot
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de boter zacht in de keukenrobot. Voeg de eieren toe aan de boter en meng goed.
Glutenvrije brownie
2

Doe er de mix bij en klop het geheel op volle snelheid gedurende 5 minuten. Voeg het water toe en meng nogmaals.

Glutenvrije brownie
3

Vet de bakvorm lichtjes in met olie of boter. Stort het deeg in de bakvorm. Bak de brownie gedurende 30 minuten op 180°C.

Glutenvrije brownie
4

Haal de brownie uit de oven en laat omgekeerd afkoelen op een taartrooster. Verdeel in vierkante porties.

Glutenvrije brownie

Tip

Serveer je brownie met een bolletje ijs en je favoriete dessertsaus en je hebt meteen een feestelijk dessert!


Wat zeggen anderen