Glutenvrij wit brood Coelidiet
Mis je de smaak van goed wit brood omdat je glutenvrij eet? Gelukkig is er Coelidiet, een gezonde bloemmix op basis van maïs- en aardappelzetmeel. Gebruik het als basisingrediënt voor je deeg, en schuif even later een kraakvers glutenvrij wit brood uit je oven.
Voeg toe aan receptenboekje

Glutenvrij wit brood Coelidiet

1
Doe alle ingrediënten in een kom. Kneed 5 minuten met de hand tot een luchtig deeg.
2
Vet de bakvorm in en giet er het deeg in. Zorg ervoor dat de bakvorm tot ongeveer de helft gevuld is.
3
Bedek met een droge keukenhanddoek. Laat nu rijzen, tot het deeg dubbel zo hoog komt.
4

Verwarm de oven voor op 230 °C.

5
Bak het brood ongeveer 50 minuten op 230 °C.
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Doe alle ingrediënten in een kom. Kneed 5 minuten met de hand tot een luchtig deeg.
2
Vet de bakvorm in en giet er het deeg in. Zorg ervoor dat de bakvorm tot ongeveer de helft gevuld is.
3
Bedek met een droge keukenhanddoek. Laat nu rijzen, tot het deeg dubbel zo hoog komt.
4

Verwarm de oven voor op 230 °C.

5
Bak het brood ongeveer 50 minuten op 230 °C.

Wat zeggen anderen