Glutenvrij maïsbrood
Brood bakken zonder gluten moeilijk? Dit maïsbrood bewijst het tegendeel. Met zijn gele kruim ziet het er niet alleen aantrekkelijk uit, het smaakt ook overheerlijk. Zeker met een laagje glutenvrije choco of besprenkeld met honing.
Voeg toe aan receptenboekje

Glutenvrij maïsbrood

1

Voeg alle ingrediënten samen. Meng 5 minuten tot een homogeen deeg.

2

Vet een bakvorm in en vul die voor de helft met het deeg.

3

Dek het deeg af met een keukenhanddoek en laat rijzen tot het volume verdubbeld is (ca. 45 minuten). Verwarm de oven voor op 210 °C.

4

Bak het brood 40 à 45 minuten op 210 °C.


Ingrediënten
30 g boter
10 g zout
450 ml water
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Ingrediënten
30 g boter
10 g zout
450 ml water
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Voeg alle ingrediënten samen. Meng 5 minuten tot een homogeen deeg.

2

Vet een bakvorm in en vul die voor de helft met het deeg.

3

Dek het deeg af met een keukenhanddoek en laat rijzen tot het volume verdubbeld is (ca. 45 minuten). Verwarm de oven voor op 210 °C.

4

Bak het brood 40 à 45 minuten op 210 °C.


Wat zeggen anderen