Fruitige brownietaart
Zin in een frisse zomertaart met een flinke portie chocolade? Dan moet je deze fruitige brownietaart proberen. De luchtige topping van roomkaas met aardbeien is onweerstaanbaar.
Voeg toe aan receptenboekje

Fruitige brownietaart

1

Bak de browniebodem

Verwarm de oven voor op 180 °C. Voeg de Mix voor brownies, het water en de gesmolten boter samen en meng tot een glad beslag. Vet de taartvorm in en doe er het beslag in. Bak de taartbodem 20 à 25 minuten op 180 °C. Laat afkoelen op een rooster.

2

Maak de topping

Voeg de roomkaas, de gepureerde aardbeien, de room en de ahornsiroop samen. Klop op tot een luchtig mengsel.

3

Breng de topping aan

Strijk de topping uit over de browniebodem.

4

Werk de taart af

Decoreer met verse aardbeien, frambozen, bosbessen en muntblaadjes.


Voor de taartbodem
400 g Cake n Party Mix voor brownies
150 g gesmolten boter
100 ml water
Taartvorm 30 cm
Voor de topping
300 g roomkaas
100 g gepureerde aardbeien
250 g room
40 g ahornsiroop
Voor de afwerking
Aardbeien
Bosbessen
Frambozen
Muntblaadjes
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Voor de taartbodem
400 g Cake n Party Mix voor brownies
150 g gesmolten boter
100 ml water
Taartvorm 30 cm
Voor de topping
300 g roomkaas
100 g gepureerde aardbeien
250 g room
40 g ahornsiroop
Voor de afwerking
Aardbeien
Bosbessen
Frambozen
Muntblaadjes
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Bak de browniebodem

Verwarm de oven voor op 180 °C. Voeg de Mix voor brownies, het water en de gesmolten boter samen en meng tot een glad beslag. Vet de taartvorm in en doe er het beslag in. Bak de taartbodem 20 à 25 minuten op 180 °C. Laat afkoelen op een rooster.

2

Maak de topping

Voeg de roomkaas, de gepureerde aardbeien, de room en de ahornsiroop samen. Klop op tot een luchtig mengsel.

3

Breng de topping aan

Strijk de topping uit over de browniebodem.

4

Werk de taart af

Decoreer met verse aardbeien, frambozen, bosbessen en muntblaadjes.


Wat zeggen anderen