Neem mango’s die nog hard zijn, die snijd je makkelijker in schijfjes.
Frangipanecake met mangoroosjes
Zeg het met bloemen, ook als je cake bakt. Een opgerold schijfje mango lijkt als twee druppels water op een roos. Plant je hele cake vol met roosjes en serveer een prachtige mangorozencake.
Voeg toe aan receptenboekje

Frangipanecake met mangoroosjes

1

Maak het frangipanebeslag

Verwarm de oven voor op 170 °C. Roer de boter zacht. Meng er de eieren door. Voeg ten slotte de mix toe. Klop het geheel 5 minuten tot een glad beslag. Vet de taartvorm in. Vul de vorm met het beslag.
2

Vorm mangoroosjes

Snijd dunne schijfjes mango af en rol ze op. Zet de rolletjes rechtop in het beslag.

3

Bak de cake

Bak de cake 40 minuten op 170 °C. Laat afkoelen op een rooster.
4

Versier de cake met poedersuiker.

Frangipanecake met mangoroosjes

Verder
2 mango's
Voor het beslag
100 g boter
2 eieren
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Frangipanecake met mangoroosjes

Verder
2 mango's
Voor het beslag
100 g boter
2 eieren
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Maak het frangipanebeslag

Verwarm de oven voor op 170 °C. Roer de boter zacht. Meng er de eieren door. Voeg ten slotte de mix toe. Klop het geheel 5 minuten tot een glad beslag. Vet de taartvorm in. Vul de vorm met het beslag.
2

Vorm mangoroosjes

Snijd dunne schijfjes mango af en rol ze op. Zet de rolletjes rechtop in het beslag.

3

Bak de cake

Bak de cake 40 minuten op 170 °C. Laat afkoelen op een rooster.
4

Versier de cake met poedersuiker.


Wat zeggen anderen