Eclairs
Een échte eclair, dat is klassieke perfectie. In een echte eclair proef je banketbakkersroom. Herontdek eclairs zoals ze moeten zijn … en maak ze zelf. Je hoeft er niet eens een ervaren bakker voor te zijn!
Voeg toe aan receptenboekje

Eclairs

1
Verwarm de oven voor op 180 °C en vet de bakplaat in.
2
Bereid het soezendeeg volgens het recept op de verpakking.
3
Spuit het deeg met een spuitzak op de bakplaat, in staafjes van 12 à 15 cm. Klop het ei los en strijk de staafjes ermee in.
4
Bak ze 40 minuten op 180 °C, tot ze mooi krokant zijn.
5
Meng de Mix voor Banketbakkersroom met de melk.
6
Laat de eclairs afkoelen en snij ze daarna horizontaal open. Vul ze met de room.
7
Bestrijk de dekseltjes van de eclairs met chocoglazuur.

Hou genoeg afstand tussen de staafjes. Zo bakken ze niet aan elkaar.

eclair

Voor je soezendeeg
100 ml kokend water
3 eieren
Voor je banketbakkersroom
330 ml koude melk
Voor je afwerking
1 pakje chocoladeglazuur
Bak- en kookbenodigdheden
spuitzak met effen spuitmondje
oven met bakplaat
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
eclair

Voor je soezendeeg
100 ml kokend water
3 eieren
Voor je banketbakkersroom
330 ml koude melk
Voor je afwerking
1 pakje chocoladeglazuur
Bak- en kookbenodigdheden
spuitzak met effen spuitmondje
oven met bakplaat
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Verwarm de oven voor op 180 °C en vet de bakplaat in.
2
Bereid het soezendeeg volgens het recept op de verpakking.
3
Spuit het deeg met een spuitzak op de bakplaat, in staafjes van 12 à 15 cm. Klop het ei los en strijk de staafjes ermee in.
4
Bak ze 40 minuten op 180 °C, tot ze mooi krokant zijn.
5
Meng de Mix voor Banketbakkersroom met de melk.
6
Laat de eclairs afkoelen en snij ze daarna horizontaal open. Vul ze met de room.
7
Bestrijk de dekseltjes van de eclairs met chocoglazuur.

Hou genoeg afstand tussen de staafjes. Zo bakken ze niet aan elkaar.


Wat zeggen anderen [1 Reacties]


Anoniem
Geplaatst Op 09/11/2018 15:40
het ziet er zeer lekker uit ik ga dit eens proberen de vorige keer lukte het niet