Cupcakes met slagroomkaas en zomerfruit
Is de zomer in het land? Ga dan lekker wild met deze zonnige cupcakes! Beleg ze met je favoriete seizoensfruit: aardbeien, frambozen, nectarines, … Mogelijkheden te over! In combinatie met de frisse slagroomkaas smelten deze gebakjes op je tong.
Voeg toe aan receptenboekje

Cupcakes met slagroomkaas en zomerfruit

1

Maak de cupcakes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze volledig afkoelen.

2

Klop de roomkaas met de poedersuiker en het vanillearoma romig.

3

Klop in een tweede kom de room stevig op.

4

Spatel de slagroom onder het roomkaasmengsel. Dat is de topping voor je cupcakes.

5

Spuit met je spuitzak met stervormig mondje mooie toefjes topping op de cupcakes.

6
cupcakes met fruit

voor 12 cupcakes
Voor je cupcakes
100 g boter
2 eieren
30 ml water
Voor je topping
400 g roomkaas (type Philadelphia)
250 ml volle room (met minstens 30% vetgehalte)
je favoriete zomerfruit
Bak- en kookbenodigdheden
oven
12 papieren cupcakevormpjes
spuitzak met stervormig spuitmondje
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
cupcakes met fruit

voor 12 cupcakes
Voor je cupcakes
100 g boter
2 eieren
30 ml water
Voor je topping
400 g roomkaas (type Philadelphia)
250 ml volle room (met minstens 30% vetgehalte)
je favoriete zomerfruit
Bak- en kookbenodigdheden
oven
12 papieren cupcakevormpjes
spuitzak met stervormig spuitmondje
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Maak de cupcakes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze volledig afkoelen.

2

Klop de roomkaas met de poedersuiker en het vanillearoma romig.

3

Klop in een tweede kom de room stevig op.

4

Spatel de slagroom onder het roomkaasmengsel. Dat is de topping voor je cupcakes.

5

Spuit met je spuitzak met stervormig mondje mooie toefjes topping op de cupcakes.

6

Wat zeggen anderen