Even makkelijk als onweerstaanbaar, deze kersencake. Rechttoe rechtaan, geen gedoe met decoratie. Serveer je cobbler altijd warm met een bolletje ijs. Een instant klassieker.
Verwarm de oven voor op 170 °C. Maak de boter zacht door te roeren of hem enkele seconden te verwarmen in de microgolfoven. Meng er de eieren door. Voeg ten slotte de mix toe. Klop het geheel 5 minuten tot een glad beslag.
2
Vul de cakevorm
Vet de cakevorm in met bakspray. Doe het cakebeslag in de bakvorm. Giet de kersenvulling of de bosvruchten in het midden van het beslag.
3
Bak de cobbler
Bak de cobbler 30 minuten op 170 °C en 35 minuten op 150 °C.
4
Serveer warm
Serveer de cobbler warm met een bolletje ijs.
Cobbler met kersen
Voor de cake
495 g AVEVE mix voor cake
5 eieren
225 g boter
Voor de vulling
250 g taartvulling kersen of 250 g bosvruchten
Maar ook:
ronde cakevorm 21 cm diameter
bakspray
Selecteer eerst een product
Product is reeds toegevoegd aan boodschappenlijstje
Verwarm de oven voor op 170 °C. Maak de boter zacht door te roeren of hem enkele seconden te verwarmen in de microgolfoven. Meng er de eieren door. Voeg ten slotte de mix toe. Klop het geheel 5 minuten tot een glad beslag.
2
Vul de cakevorm
Vet de cakevorm in met bakspray. Doe het cakebeslag in de bakvorm. Giet de kersenvulling of de bosvruchten in het midden van het beslag.
3
Bak de cobbler
Bak de cobbler 30 minuten op 170 °C en 35 minuten op 150 °C.
Wat zeggen anderen