Cobbler met kersen
Even makkelijk als onweerstaanbaar, deze kersencake. Rechttoe rechtaan, geen gedoe met decoratie. Serveer je cobbler altijd warm met een bolletje ijs. Een instant klassieker.
Voeg toe aan receptenboekje

Cobbler met kersen

1

Maak het cakedeeg

Verwarm de oven voor op 170 °C. Maak de boter zacht door te roeren of hem enkele seconden te verwarmen in de microgolfoven. Meng er de eieren door. Voeg ten slotte de mix toe. Klop het geheel 5 minuten tot een glad beslag.
2

Vul de cakevorm

Vet de cakevorm in met bakspray. Doe het cakebeslag in de bakvorm. Giet de vulling in het midden van het beslag.
3

Bak de cobbler

Bak de cobbler 30 minuten op 170 °C en 35 minuten op 150 °C.
4

Serveer warm

Serveer de cobbler warm met een bolletje ijs.

Cobbler met kersen
Voor de cake
495 g AVEVE mix voor cake
5 eieren
225 g boter
Voor de vulling
250 g taartvulling kersen of 250 g bosvruchten
Maar ook:
ronde cakevorm 21 cm diameter
bakspray
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Cobbler met kersen
Voor de cake
495 g AVEVE mix voor cake
5 eieren
225 g boter
Voor de vulling
250 g taartvulling kersen of 250 g bosvruchten
Maar ook:
ronde cakevorm 21 cm diameter
bakspray
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Maak het cakedeeg

Verwarm de oven voor op 170 °C. Maak de boter zacht door te roeren of hem enkele seconden te verwarmen in de microgolfoven. Meng er de eieren door. Voeg ten slotte de mix toe. Klop het geheel 5 minuten tot een glad beslag.
2

Vul de cakevorm

Vet de cakevorm in met bakspray. Doe het cakebeslag in de bakvorm. Giet de vulling in het midden van het beslag.
3

Bak de cobbler

Bak de cobbler 30 minuten op 170 °C en 35 minuten op 150 °C.
4

Serveer warm

Serveer de cobbler warm met een bolletje ijs.

Wat zeggen anderen