Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Mix voor ciabatta Dagelijkse Kost 500 g

Mix voor ciabatta Dagelijkse Kost 500 g

  • Volgens Italiaans recept
  • Enkel water toevoegen
  • Voor zes stuks
  • meer lezen

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek en koop het product in je dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Bezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen

Retailer of the Year 2023-2024

Gratis verzending vanaf € 49

Geniet van alle voordelen via MyAveve

Alles over product

Omschrijving

Dagelijkse Kost mix voor ciabatta volgens Italiaans recept. Je hoeft enkel water toe te voegen aan deze bloem. Getest en goedgekeurd door Jeroen Meus!

Ingrediënten

TARWEbloem, TARWEGLUTEN, dextrose, droge gist, zout, TARWEmoutmeel, meelverbeteraar: enzymen.

Voedingswaarde

Gemiddelde voedingswaarde (/100 g mix): energie 1420 kJ / 335 kcal, vetten 1,4 g (waarvan verzadigde vetzuren 0,3 g), koolhydraten 64,0 g (waarvan suikers 3,6 g), vezels 3,5 g, eiwitten 14,8 g, zout 1,7 g.

Bewaaradvies

Bij voorkeur koel (max. 20 °C) en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik!

Legale info

Kan sporen bevatten van andere glutenbevattende granen, soja, ei, melk, sesamzaad, lupinen en noten.

Bereidingswijze

BEREIDING MET DE HAND 500 g mix 420 ml water Voeg alle ingrediënten samen. Kneed 20 minuten tot een soepel deeg met de hand of met een broodbakmachine. Of kneed 10 minuten met een keukenrobot. Dan laat je het deeg in de mengkom 30 minuten rijzen bedekt met plastic folie. Vouw elke zijde van het deeg naar binnen. Vouw zo vier zijdes van het deeg naar binnen (stretch and fold techniek). Bedek opnieuw met folie en laat 30 minuten rijzen. Herhaal daarna de stretch and fold techniek. Doe dit nog een derde keer na opnieuw 30 minuten rijzen. Na de laatste keer stort je het deeg uit op een bebloemde werktafel en verdeel je het deeg in 6 delen van 150 g. Maak rechthoekjes van elk deel en leg deze op een bebloemde bakplaat. Strooi bloem op de deegstukjes en laat 40 minuten narijzen. Verwarm je oven voor op 230 °C en plaats de deegstukjes in de oven. Spuit wat water in de oven om stoom te genereren. Na 10 minuten zet je oven op 200 °C en doe je oven 20 seconden open om de stoom te laten ontsnappen. Bak nog zo’n 12 à 15 minuten tot de chiabatta goudbruin is. Laat afkoelen op een rooster. BEREIDING IN DE BROODMACHINE 0 0

Kenmerken

Allergenen Glutenbevattende granen
Inhoud 500.0 g
EAN code 5415196010514
Artikelnummer 25005501

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met