Chocomoussetaart
Een chocomoussetaart maken hoeft geen uren in beslag te nemen. Met de handige mix voor banketbakkersroom en chocomousse flans jij deze topper zó ineen. Je weet dat je familie er dol op is én je houdt tijd over om de tafel feestelijk te dekken.
Voeg toe aan receptenboekje

Chocomoussetaart

1
Laat je bladerdeeg volledig ontdooien. Verwarm je oven voor op 200 °C. Vet je taartvorm in en beleg met de bladerdeegbodem. Prik enkele keren in de bodem met een vork.
2
Meng de Mix voor Banketbakkersroom met de melk tot een gladde room. Klaar? Strijk dan uit over de bodem.
3
Bak de taart eerst 20 minuten op 200 °C. Verlaag dan de temperatuur tot 180 °C en laat nog tien minuten bakken. Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.
4
Maak nu je chocomousse. Voeg de melk bij de mix en klop 5 minuten op de hoogste snelheid.
5
Schep de chocomousse in een spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.
6
Werk je taart af met chocoladeschilfers en poedersuiker.
Chocomoussetaart

voor een taartbodem Ø 27 cm met losse bodem
Voor je taartbodem
Voor je banketbakkersroom
330 ml melk
Voor je chocomousse
200 ml melk
Voor je afwerking
Bak- en kookbenodigdheden
mixer
spuitzak
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Chocomoussetaart

voor een taartbodem Ø 27 cm met losse bodem
Voor je taartbodem
Voor je banketbakkersroom
330 ml melk
Voor je chocomousse
200 ml melk
Voor je afwerking
Bak- en kookbenodigdheden
mixer
spuitzak
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Laat je bladerdeeg volledig ontdooien. Verwarm je oven voor op 200 °C. Vet je taartvorm in en beleg met de bladerdeegbodem. Prik enkele keren in de bodem met een vork.
2
Meng de Mix voor Banketbakkersroom met de melk tot een gladde room. Klaar? Strijk dan uit over de bodem.
3
Bak de taart eerst 20 minuten op 200 °C. Verlaag dan de temperatuur tot 180 °C en laat nog tien minuten bakken. Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.
4
Maak nu je chocomousse. Voeg de melk bij de mix en klop 5 minuten op de hoogste snelheid.
5
Schep de chocomousse in een spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.
6
Werk je taart af met chocoladeschilfers en poedersuiker.

Wat zeggen anderen