Beschilder je cake-eieren met eetbare Wilton-kleurstoffen en een penseel.
Cake-eieren
Verras je je gasten graag? Maak dan cake-eieren. Eenvoudiger kan niet. Je blaast eitjes uit, vult ze met cupcakebeslag, en schuift ze de oven in. Heb je tijd over voor wat decoratie? Dan beschilder je de eierschalen met eetbare kleurstof. Kunst en cuisine ineen!
Voeg toe aan receptenboekje

Cake-eieren

1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2
Prik met een naald onderaan in je eieren, en maak aan de bovenkant een gaatje van 0,5 cm.
3
Blaas de eieren uit met je mond. Hou het eiwit en eigeel van 1 ei apart voor je cupcakebeslag. De rest kun je gebruiken in andere gerechten.
4
Bereid je cupcakebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Schep het beslag in je spuitzak en vul je eieren voor één derde.
6
Zet ze in de minimuffinplaat en vul nog enkele vormpjes met het beslag dat je over hebt.
7
Bak de eieren 10 à 15 minuten op 180 °C.

Serveer de cake-eieren met een dot crème au beurre als heerlijk zoete dip voor je ei. Dat pel je net als een hardgekookt eitje

Cake-eieren

Algemeen
15 ml water
50 g boter
6 eieren
Bak- en kookbenodigdheden
naald
oven
spuitzak met spuitmondje (nr. 2 of 3)
Wilton-kleurstoffen en penseel (optioneel)
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Cake-eieren

Algemeen
15 ml water
50 g boter
6 eieren
Bak- en kookbenodigdheden
naald
oven
spuitzak met spuitmondje (nr. 2 of 3)
Wilton-kleurstoffen en penseel (optioneel)
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2
Prik met een naald onderaan in je eieren, en maak aan de bovenkant een gaatje van 0,5 cm.
3
Blaas de eieren uit met je mond. Hou het eiwit en eigeel van 1 ei apart voor je cupcakebeslag. De rest kun je gebruiken in andere gerechten.
4
Bereid je cupcakebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Schep het beslag in je spuitzak en vul je eieren voor één derde.
6
Zet ze in de minimuffinplaat en vul nog enkele vormpjes met het beslag dat je over hebt.
7
Bak de eieren 10 à 15 minuten op 180 °C.

Serveer de cake-eieren met een dot crème au beurre als heerlijk zoete dip voor je ei. Dat pel je net als een hardgekookt eitje


Wat zeggen anderen