Weeg alle ingrediënten nauwkeurig af, dan ben je zeker van een mooi gerezen brood.
Brood bakken in de broodbakmachine
Hoe bak je een brood in de broodbakmachine? Waar moet je op letten? We beschrijven het precies in dit basisrecept. Het resultaat: een heerlijk geurend wit boerenbrood.
Voeg toe aan receptenboekje

Brood bakken in de broodbakmachine

1

Wegen

Weeg alle ingrediënten precies af en doe ze in het bakblik. Vermijd rechtstreeks contact tussen gist en zout.
2

Broodmachine

Plaats het bakblik in de broodmachine.
3

Start het programma

Selecteer een programma van 2 à 4 uur. Bepaal de kleur van de korst en de grootte van het brood. Druk op ‘Start’.


4

Haal het brood bij het eindsignaal uit de machine. Laat het uit het bakblik glijden en laat het afkoelen op een rooster.


Brood bakken in de broodbakmachine
Voor je brood
10 g zout
15 g boter
300 ml water
Bak- en kookbenodigdheden
Broodmachine
Ovenwant
Weegschaal
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Brood bakken in de broodbakmachine
Voor je brood
10 g zout
15 g boter
300 ml water
Bak- en kookbenodigdheden
Broodmachine
Ovenwant
Weegschaal
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Wegen

Weeg alle ingrediënten precies af en doe ze in het bakblik. Vermijd rechtstreeks contact tussen gist en zout.
2

Broodmachine

Plaats het bakblik in de broodmachine.
3

Start het programma

Selecteer een programma van 2 à 4 uur. Bepaal de kleur van de korst en de grootte van het brood. Druk op ‘Start’.


4

Haal het brood bij het eindsignaal uit de machine. Laat het uit het bakblik glijden en laat het afkoelen op een rooster.


Wat zeggen anderen