Blini's
Waan jezelf in het voorname Sint-Petersburg met dit recept voor blini’s. Deze kleine pannenkoekjes heb je zo gemaakt met onze Surfina-bloem. Het beleg? Dat kies je zelf. Gerookte zalm of kaviaar voor je diner. Of chocoladepasta en jam bij het vieruurtje. Genieten maar!
Voeg toe aan receptenboekje

Blini's

1

Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.

2

Giet een beetje olie in de pan en schep er een lepel beslag in. Vorm pannenkoekjes van ongeveer 10 cm doorsnede.

3

Bak beide kanten van de blini’s goudbruin.

4

Serveer naar keuze met zalm, schijfjes tomaat en komkommer. Of met een blokje verse kaas en waterkers.

blinis

Voor je deeg
4 eieren
300 ml water
4 eetlepels olie
een snuifje zout
Voor je beleg
gerookte zalm
tomaat
komkommer
blokjes kaas
waterkers
Bak- en kookbenodigdheden
pan
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
blinis

Voor je deeg
4 eieren
300 ml water
4 eetlepels olie
een snuifje zout
Voor je beleg
gerookte zalm
tomaat
komkommer
blokjes kaas
waterkers
Bak- en kookbenodigdheden
pan
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.

2

Giet een beetje olie in de pan en schep er een lepel beslag in. Vorm pannenkoekjes van ongeveer 10 cm doorsnede.

3

Bak beide kanten van de blini’s goudbruin.

4

Serveer naar keuze met zalm, schijfjes tomaat en komkommer. Of met een blokje verse kaas en waterkers.


Wat zeggen anderen