Leg de chocoladedruppels vooraf in de diepvriezer. Dan behouden ze beter hun vorm.
Bio-chocoladewafels
Wat er lekkerder is dan zelfgebakken wafels? Zelfgebakken chocoladewafels! En dan die magische geur: je hoeft niemand te roepen om te komen proeven. Ze komen vanzelf.
Voeg toe aan receptenboekje

Bio-chocoladewafels

1

Voeg alle ingrediënten samen in een beslagkom. Klop het geheel tot een glad beslag. Laat het wafelijzer opwarmen en vet het in.

2

Schep beslag in het wafelijzer. Zorg dat de vorm mooi gevuld is.

3

Bak de wafels op hoge temperatuur tot ze gaar en krokant zijn.


Bak- en kookbenodigdheden
Spray-invetter
Taartrooster
Wafelijzer
Wafelvork
Voor je beslag
1 ei
150 g bakvaste chocoladedruppels
400 ml melk
50 g cacao
75 g gesmolten boter
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Bak- en kookbenodigdheden
Spray-invetter
Taartrooster
Wafelijzer
Wafelvork
Voor je beslag
1 ei
150 g bakvaste chocoladedruppels
400 ml melk
50 g cacao
75 g gesmolten boter
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Voeg alle ingrediënten samen in een beslagkom. Klop het geheel tot een glad beslag. Laat het wafelijzer opwarmen en vet het in.

2

Schep beslag in het wafelijzer. Zorg dat de vorm mooi gevuld is.

3

Bak de wafels op hoge temperatuur tot ze gaar en krokant zijn.


Wat zeggen anderen