Bewaarwafeltjes
Zachte bewaarwafeltjes bakken is… ‘a piece of cake’! Met de AVEVE Mix voor cake is het deeg zo klaar en het bakken gaat razend snel in een heet wafelijzer. Deze wafeltjes smaken vers natuurlijk het lekkerst, maar je bewaart ze ook makkelijk in een goed afgesloten doos.
Voeg toe aan receptenboekje

Bewaarwafeltjes

1

Roer de boter mals en voeg de eieren toe.

1
2

Doe er de mix voor cake bij en klop 5 minuten tot een glad beslag.

2
3

Laat het wafelijzer opwarmen. Schep met een lepel een beetje beslag op één zijde van het ijzer. Laat de wafels mooi goudbruin bakken.

3
4

Haal de wafels met een wafelvork van het ijzer en laat ze afkoelen op een taartrooster.

4

Tip

Heb je wafels over? Bewaar ze dan in een koekjestrommel of een blikken doos. Zo blijven ze nog 1 à 2 weken goed.

386

Voor ongeveer 20 wafeltjes
Voor je deeg
3 eieren
150 g boter
Bak- en kookbenodigdheden
Wafelijzer
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
386

Voor ongeveer 20 wafeltjes
Voor je deeg
3 eieren
150 g boter
Bak- en kookbenodigdheden
Wafelijzer
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Roer de boter mals en voeg de eieren toe.

1
2

Doe er de mix voor cake bij en klop 5 minuten tot een glad beslag.

2
3

Laat het wafelijzer opwarmen. Schep met een lepel een beetje beslag op één zijde van het ijzer. Laat de wafels mooi goudbruin bakken.

3
4

Haal de wafels met een wafelvork van het ijzer en laat ze afkoelen op een taartrooster.

4

Tip

Heb je wafels over? Bewaar ze dan in een koekjestrommel of een blikken doos. Zo blijven ze nog 1 à 2 weken goed.


Wat zeggen anderen