Wat kan je maken met een Classic-bakmix?


Classic broodmixen laten je toe om op een creatieve manier brood te bakken en zelf gist, zout en andere ingrediënten toe te voegen. Hiervoor kan je zowel de broodmachine als de oven gebruiken. Al deze variëteiten bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en zijn beschikbaar in pakken van 2,5 kg. Enkele mixen vind je ook in zakken van 10 kg en 25 kg. Aan Classic-bloem moet je zelf nog gist, zout en andere ingrediënten toevoegen. Ook de verschillende Classic-bloemsoorten kun je naar hartenlust met elkaar combineren.

Met een Classic mix kan je heel wat lekkere recepten maken. Van heerlijke panbroodjes met pesto tot luipaardbrood of kaneelbabka: we zetten alle recepten voor je op een rijtje.


Recepten

Exotische abrikozen-mangoflappen met teff

Teff is een graan met piepkleine korrels die integraal gemalen worden. Daardoor zit het meel altijd boordevol voedingsstoffen en vezels. Een aanrader voor een origineel vieruurtje!

Lees Meer
Fougasses met tomaat en mozzarella

Breng de Provence op je bord met deze heerlijk geurende broodjes. De smaak van het semolinabrood gaat perfect samen met tomaat, mozzarella en oregano.

Lees Meer
Gevulde Turkse broodjes

Met deze overheerlijke gevulde Turkse broodjes scoor je altijd. De frisse vulling met fetakaas, peterselie en yoghurt geeft je zin in vakantie. Fingerfood om je vingers bij af te likken!

Lees Meer
Hartige popovers

Popovers zijn luchtige eiergebakjes die je in een muffinvorm bakt. Hun naam komt van het omhoog ‘poppen’ tijdens het bakken.

Lees Meer
Kaneelbabka

De babka is een traditioneel feestbrood uit Oost-Europa. In New-York ontstond later een luxevariant met veel chocolade of met zoete kaneelpasta.

Lees Meer
Luipaardbrood

Dit brood doet de fantasie van kinderen op hol slaan. Wanneer je het aansnijdt, zie je een prachtig luipaardmotief verschijnen. Oppassen dat je boterham niet tot leven komt en je vinger afbijt!

Lees Meer
Panbroodjes met rode pesto

Deze mediterrane broodjes swingen letterlijk de pan uit. Met hun pittige pesto en krokant korstje van sesamzaad horen ze thuis op elk zomers buffet. Ook heerlijk als bruschetta.

Lees Meer
Roggeverdommekes

Het roggeverdommeke is een klassieke variant van rozijnenbrood. Traditioneel gemaakt van roggemeel, in deze lichtere variant gemengd met speltbloem.

Lees Meer
Sinaasappelbroodjes

Het aroma van deze zelfgebakken sinaasappelbroodjes is onweerstaanbaar! Het geheim zit hem in de combinatie van de heerlijke mix voor wit boerenbrood met gekonfijte sinaasappelblokjes en amandelen.

Lees Meer