4 tips om overheerlijke pannenkoeken te bakken


  1. Het geheim van een gladde pannenkoek? Het deeg voor het bakken even laten rusten in de koelkast.
  2. Mislukt je eerste pannenkoek ook altijd? Dan is je pan waarschijnlijk nog niet heet genoeg. Laat de pan eerst volledig op temperatuur komen. Niet alleen het midden, maar ook de randen moeten warm zijn, voor je het deeg in je pan giet. Vergeet ook zeker niet voldoende vetstof te gebruiken.
  3. Suiker, confituur en en siroop zijn klassiekers op een pannenkoek, maar er zijn tal van andere toppings die overheerlijk zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van gekaramelliseerde appeltjes, blauwe bessen met een toefje room, banaan met wat choco of chocoladesaus en stukjes peer? De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem zeker eens een kijkje bij onze recepten.
  4. Net te veel pannenkoeken gebakken? Geen zorgen, je kan pannenkoeken tot 2 dagen bewaren in de koelkast. Je kan pannenkoeken ook perfect invriezen. Ze blijven tot 2 maanden goed.

Recepten

Chocolate chip bio-pannenkoeken

Hou je ook van chocolade, bak dan een handvol chocoladedruppels mee. Met de biologische pannenkoekenmix lukt het je makkelijk en kies je voor duurzame ingrediënten.

Lees Meer
Frangipane-pannenkoeken

Surprise, surprise! Wat zit er in de pannenkoek? Een heerlijke frangipanevulling! Simpel om te maken en superlekker als dessert of vieruurtje.

Lees Meer
Glutenvrije tiramisu flensjestaart

Combineer glutenvrije pannenkoeken en tiramisu in één recept en je krijgt een hartverwarmende match!

Lees Meer
Haverpannenkoeken met spinazie en geitenkaas

Haverpannenkoeken met spinazie en geitenkaas, een heerlijk vegetarisch gerechtje.Deze pannenkoekjes zitten bovendien boordevol gezonde ingrediënten.

Lees Meer
Pannenkoeken met appelschijfjes

Pannenkoeken vallen altijd in de smaak. Het hoeft ook niet altijd hetzelfde te zijn. Voeg er eens appelschijfjes aan toe. Lekker!

Lees Meer
Pannenkoeken met ricottavulling

Dit recept voor pannenkoeken met ricottavulling doet je versteld staan. Frisse kaas, honing en sinaasappelblokjes tillen de pannenkoek naar een hoger niveau.

Lees Meer
Pannenkoeken met speculaastiramisu

Een makkelijk en toch verfijnd dessert? Combineer eens een pannenkoekje met een smeuïge tiramisuvulling! De pannenkoekjes drapeer je in de kuipjes van een cupcake bakvorm. Even in de oven en je hebt een perfect kuipje!

Lees Meer
Pannenkoekentaartjes met perenstroop

Zoek je een snel en gemakkelijk dessert? Bouw een toren van pannenkoeken en plak ze aan elkaar met een fruitig laagje perenstroop.

Lees Meer