Neem een gezonde start in 2019

Heb jij je ook voorgenomen om in 2019 wat gezonder te eten?

Begin dan alvast bij je ontbijt. Van granola tot krokante muesli of heerlijke havermout: je AVEVE-winkel heeft alles voor een goede start van de dag. 

Havermoutrecepten
Hartig courgettebrood

Is het een brood of is het een cake? De meningen verschillen. Eén ding staat vast: dit recept met havermout en courgette is overheerlijk. Eet het als een plakje cake of als boterham met een sneetje kaas.

Lees Meer
Havermout uit de magnetron

Snel, simpel en lekker! Dit havermoutje tover je zo op tafel.

Lees Meer
Havermoutkoekjes

Dankzij de smeuïge structuur van havermout is het een ideaal ingrediënt voor zelfgebakken koekjes. Enkel nog wat bloem, rozijntjes, suiker en boter toevoegen, en in een wip staan er knapperige én bovendien gezonde koekjes op tafel.

Lees Meer
Havermuffin

Gezonde muffins: ze bestaan. Deze suikerloze havermuffins zitten vol vezels en fruit en lopen over van smaak.

Lees Meer
Mueslirepen zonder toegevoegde suikers

Weet wat je eet, dat geldt ook voor je tussendoortjes. Deze mueslirepen tellen veel minder calorieën dan de meeste repen uit de winkel. En er zitten alleen natuurlijke suikers in. Bak er ineens een hele hoop, dan kom je een poosje toe.

Lees Meer
Suikervrije granola

Fan van ontbijtgranen? Maak nu je eigen suikervrije mix met havervlokken, noten en zaden. Het is supereenvoudig: je mengt alle ingrediënten en roostert ze in de oven. Bewaar je homemade granola in een goed afgesloten pot, zodat je er lang plezier van hebt.

Lees Meer
Tarwepap bowl

Dit is heerlijke comfortfood in een kommetje. Je maakt je tarwepap-bowl even snel klaar als havermout en het is supergezond. Varieer zoveel je wil met andere graansoorten, fruit, pitten en zaden.

Lees Meer
Vruchten havermoutje

Deze vitaminebom is de perfecte start van je dag. Krijg je er niet genoeg van? Trakteer jezelf op havermout als lunch, tussendoortje, wanneer je maar wil.

Lees Meer