6 makkelijke verjaardagsrecepten 

Slingers opgehangen en tafel versierd? Dan ontbreekt alleen nog een taart met kaarsjes voor de jarige. Maakt niet uit of je een pannenkoekentaart, slagroomtaart of zeemeerminnentaart bakt. Als je er maar kaarsjes op kunt zetten. Hier is onze top zes van de lekkerste verjaardagsrecepten.

Recepten

Surprise-piñatacake

Bij een verjaardag hoort een zoete lekkernij en een leuke verrassing. Met deze piñatacake gevuld met snoepjes serveer je ze allebei. Succes bij het jonge volkje gegarandeerd.

Lees Meer
Aardbeientaart

Tover je een aardbeientaart op tafel? Dan tover je tegelijkertijd een glimlach op ieders gezicht. Er bestaat dus tóch een recept voor glimlachen! En we delen het met jou.

Lees Meer
Chocomoussetaart

Een chocomoussetaart maken hoeft geen uren in beslag te nemen. Met de handige mix voor banketbakkersroom en chocomousse flans jij deze topper zó ineen. Je weet dat je familie er dol op is én je houdt tijd over om de tafel feestelijk te dekken.

Lees Meer
Glutenvrije kwarktaart

Ga meteen aan de slag en geniet zonder zorgen van de crunchy koekjesbodem en de smeuïge kwarkvulling. Een laagje aardbeiencoulis en verse aardbeien zorgen voor de perfecte afwerking!

Lees Meer
Zeemeerminnentaart

Deze keer geen kers op de taart, maar de staart van een zeemeermin! Een prachtige verrassing voor elk kinderfeestje.

Lees Meer
Partywafeltjes op een stokje

Chocoladewafels op een stokje? Dat is feest! Zeker als je ze kleurrijk versiert met brésiliennenootjes, suikerparels, hagelslag of andere versieringen. Je maakt de wafeltjes voor een verjaardagsfeestje. Of … tijdens het feestje. Laat de kinderen meehelpen. Dan smaken ze extra lekker. En heb je er meteen een fijne groepsactiviteit bij!

Lees Meer

Ontdek het All-in-assortiment