Deze website gebruikt cookies. Externe partijen, waaronder facebook, kunnen mogelijk cookies, webbakens en andere opslagtechnologieën gebruiken voor het verzamelen en het ontvangen van gegevens over jou en het gebruik dat je maakt van onze website en elders op internet. Deze gegevens worden gebruikt voor het aanbieden van services op maat en gerichte advertenties. Indien je meer informatie wenst over cookies, gelieve hier te klikken. Het verder gebruiken van deze website impliceert jouw toestemming tot het plaatsen van deze cookies.
Leg je tafelgenoten extra in de watten met hartige aperitiefhapjes van eigen makelij.
Deze hartige hapjes doen je al watertanden wanneer hun heerlijke geur de keuken vult. Ze zijn in een wip klaar en ze passen bij elke gelegenheid. Bij het aperitief, bij de brunch of als tussendoortje.
Je eigen broodstengels maken? Dat doen niet alleen doorwinterde Italianen, maar nu ook jij! Met onze mix voor wit brood heb je deze knabbelstokjes zo klaar. Hun sesam- of maanzaadkorstje geeft ze een uitnodigend uitzicht . Dipsausje erbij en laat het barbecuefeest maar beginnen!
Ga de Braziliaanse tour op met deze pastéis de vento: gevulde pasteitjes met gehakt en olijven. Al vele jaren een gesmaakte klassieker, en je proeft meteen waarom. Het smakelijke omhulsel en de rijke vulling: sterke staaltjes van jouw kunnen als kok.
Een snel en toch indrukwekkend hapje op tafel zetten? Probeer deze miniquiches met tomaat, mascarpone en rozemarijnolie. Een heerlijk huwelijk van smaken, én leuk om te maken!
Hou je van verrassende en leuke recepten? Dan zijn deze palmiers spek voor je bek. Letterlijk, want je verrijkt het palmierdeeg met kaas en knapperig spek. Een vleugje cayennepoeder geeft de lekkernij een pittige toets. Steek in de oven, en wacht tot een heerlijke geur de keuken vult.
Het hoeven niet altijd soezen met banketbakkersroom te zijn. Deze heerlijk hartige soesjes met zalmmousse zijn het perfecte aperitiefhapje om je gasten te verwennen. En héél simpel om te maken.
Een zelfgemaakt worstenbroodje smaakt zoveel beter dan de opgewarmde hap die je elders voorgeschoteld krijgt. Met deze krans met dipsaus oogst je niets dan lof. Ideaal bij het aperitief.
Om helemaal in de herfstsfeer te komen is er dit heerlijke pompoengerechtje: broodjes met ui, gruyère en pompoen. Ze passen uitstekend als aperitiefbroodjes, als alternatief in de lunch of bij het hoofdgerecht.
Gasten onthalen met een prachtige aperitieftafel was nog nooit zo gemakkelijk. Varieer erop los met deze heerlijke rolletjes. En als er wat over is, kan het gemakkelijk geserveerd worden als lunch, op je volgende tea-party of als gezonde snack voor de kleine honger.
Met een paar sneetjes brood en een simpele vulling maak je in een wip lekker hartige hapjes uit de oven. Ideaal om restjes op te werken en 100% dummyproof.
Je gasten welkom heten met sprankelende amuse-gueules? Probeer eens iets nieuws uit. Hartige, gevulde soesjes vallen bij iedereen in de smaak. Je vult ze met kaas, ham, zalm, garnaal, champignon of eigen creaties. Een aperitiefhapje voor elke gelegenheid!
Een feestje? Zet pittige ansjovistapas op tafel. Met deze opvallende variant van de traditionele minipizza’s spreid je meteen je baktalent tentoon. Kruidig Italiaans brood, pittige tomatensaus en lekker zoute ansjovis? Een topcombinatie, die in een oogwenk van je bord verdwijnt!