Zachte wafeltjes
De lekkerste recepten? Die gaan eeuwenlang mee. Geen wonder dat wafeltjes vandaag nog steeds de koffietafel sieren. Haal je wafelijzer uit de kast, en zet je koekentrommel in de aanslag. Met deze traktatie verover je de harten van kinderen én volwassenen.
Voeg toe aan receptenboekje

Zachte wafeltjes

1

Voor het wafelbeslag (voor 50 kleine wafeltjes)

Warm de boter op tot hij bijna gesmolten is. Voeg de baksuiker toe. Klop de eieren een voor een door het boter-suikermengsel. 

2

Voeg de patisseriebloem en de vanillesuiker bij het beslag. Roer krachtig. Doe er nu nog de olie bij, en meng alles tot een glad wafelbeslag. 

3

Bak je wafels

Verwarm het wafelijzer voor en vet het in. 

4

Gebruik twee eetlepels om een klompje uit het beslag te maken. Leg twee klompjes beslag in het wafelijzer. 

5

Bak de wafels goudbruin. Haal ze met een wafelvork uit het wafelijzer. En laat ze afkoelen op een taartrooster. 

6

Tip 1

Heb je wafeltjes over? Hou ze dan vers in een koekjestrommel of een blikken doos. 

7

Tip 2

De beste wafels bak je met een wafelijzer met een hoog vermogen. Zo zijn je wafels snel klaar en blijven ze heerlijk zacht. Want: duurt het bakken te lang, dan drogen je wafels uit.

8

Tip 3

In onze bakafdeling vind je bakpakketten voor warme minuutwafels, voor Brusselse wafels en voor Luikse wafels. Probeer ze uit!


Voor je wafelbeslag
250 g boter
1 eetlepel olie
4 eieren
Bak- en kookbenodigdheden
wafelijzer
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Voor je wafelbeslag
250 g boter
1 eetlepel olie
4 eieren
Bak- en kookbenodigdheden
wafelijzer
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Voor het wafelbeslag (voor 50 kleine wafeltjes)

Warm de boter op tot hij bijna gesmolten is. Voeg de baksuiker toe. Klop de eieren een voor een door het boter-suikermengsel. 

2

Voeg de patisseriebloem en de vanillesuiker bij het beslag. Roer krachtig. Doe er nu nog de olie bij, en meng alles tot een glad wafelbeslag. 

3

Bak je wafels

Verwarm het wafelijzer voor en vet het in. 

4

Gebruik twee eetlepels om een klompje uit het beslag te maken. Leg twee klompjes beslag in het wafelijzer. 

5

Bak de wafels goudbruin. Haal ze met een wafelvork uit het wafelijzer. En laat ze afkoelen op een taartrooster. 

6

Tip 1

Heb je wafeltjes over? Hou ze dan vers in een koekjestrommel of een blikken doos. 

7

Tip 2

De beste wafels bak je met een wafelijzer met een hoog vermogen. Zo zijn je wafels snel klaar en blijven ze heerlijk zacht. Want: duurt het bakken te lang, dan drogen je wafels uit.

8

Tip 3

In onze bakafdeling vind je bakpakketten voor warme minuutwafels, voor Brusselse wafels en voor Luikse wafels. Probeer ze uit!


Reacties van anderen [1 Reacties]


Anoniem
Geplaatst Op 06/09/2017 11:44
Hoe komt het dat ik mijn punten niet kan zien
Marie en Michel
Geplaatst Op 06/09/2017 12:38

Beste Anja,

Je bent wel ingelogd en geregistreerd? 

Je puntensaldo staat vermeld bij de kaartinformatie. Je mag ons altijd even je kaartnummer bezorgen.

Met vriendelijke groet,

Marie & Michel