Yoghurt-speculaastiramisu
Dit yoghurtdessertje met speculaaskruimels is minstens even lekker als een traditionele tiramisu. En valt beter in de smaak bij jonge lekkerbekken!
Voeg toe aan receptenboekje

Yoghurt-speculaastiramisu

1

Maak de yoghurtroom

Voeg de slagroom en de suiker samen in een vetvrije kom. Klop stevig op. Meng de yoghurt door de slagroom en klop nog een keer op.
2

Verkruimel de speculoos

Verkruimel de speculooskoekjes met een blender of plet ze met een deegrol.
3

Vul de glaasjes

Strooi een laagje speculooskruimels op de bodem van de glaasjes. Schep er een beetje van de yoghurtroom op. Vul verder met een nieuwe laag speculooskruimels en nog een schep van de yoghurtroom. Eindig met een laag speculooskruimels.

Recept voor 10 dessertglaasjes
Voor de yoghurtroom
15 g bloemsuiker
250 ml slagroom
250 ml volle yoghurt
keukenrobot/mixer
Verder
10 dessertglaasjes
150 g Reynaert speculoos
blender of deegrol
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?

Recept voor 10 dessertglaasjes
Voor de yoghurtroom
15 g bloemsuiker
250 ml slagroom
250 ml volle yoghurt
keukenrobot/mixer
Verder
10 dessertglaasjes
150 g Reynaert speculoos
blender of deegrol
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1

Maak de yoghurtroom

Voeg de slagroom en de suiker samen in een vetvrije kom. Klop stevig op. Meng de yoghurt door de slagroom en klop nog een keer op.
2

Verkruimel de speculoos

Verkruimel de speculooskoekjes met een blender of plet ze met een deegrol.
3

Vul de glaasjes

Strooi een laagje speculooskruimels op de bodem van de glaasjes. Schep er een beetje van de yoghurtroom op. Vul verder met een nieuwe laag speculooskruimels en nog een schep van de yoghurtroom. Eindig met een laag speculooskruimels.

Wat zeggen anderen