Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas
De allerlekkerste wraps maak je met onze pizzamix. Enkel ei en water toevoegen en in een handomdraai serveer je de ideale lunch voor elke smaak. Je kunt eindeloos combineren. Wij vulden de wraps alvast met smeuïge geitenkaas, gerookte zalm en verse spinazie. Een gezond en lekker alternatief voor boterhammen!
Voeg toe aan receptenboekje

Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas

1
Meng de ingrediënten voor de wraps en klop tot een glad beslag.
Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas
2

Verhit een scheutje olie in een pan op middelhoog vuur. Giet een opscheplepel beslag in de pan en bak de wrap aan beide kanten lichtjes goudbruin. Bak zo alle wraps.

Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas
3

Laat de spinazie slinken in hete boter in een brede pan. Laat goed uitlekken in een vergiet. Druk eventueel het vocht er met de hand uit.

Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas
4

Verwarm de oven voor op 180°C. Strijk de wraps in met tabasco en worcestersaus.

Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas
5

Beleg de wraps met sneetjes gerookte zalm, plakjes geitenkaas en spinazie. Kruid met vers gemalen zwarte peper. Laat daarbij een strook van ongeveer 5 cm onbedekt om de wrap makkelijk te kunnen oprollen.

Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas
6

Rol de wraps stevig op. Leg ze in een ovenschotel. Warm ze 10 minuten op in de oven op 180°C. Serveer warm.

Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas

Zorg ervoor dat je ‘natte’ ingrediënten zoals spinazie goed laat uitlekken of droogdept met keukenpapier. Zo voorkom je dat de wrap klef wordt.

Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas

Voor 5 wraps
Voor je wraps
1 ei
250 ml water
olie om te bakken
Voor je vulling
klontje boter of olie
200 g verse spinazie
tabasco en worcestersaus
400 g gerookte zalm
250 g geitenkaas, in plakjes gesneden
zwarte peper
Bak- en kookbenodigdheden
Klopper
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas

Voor 5 wraps
Voor je wraps
1 ei
250 ml water
olie om te bakken
Voor je vulling
klontje boter of olie
200 g verse spinazie
tabasco en worcestersaus
400 g gerookte zalm
250 g geitenkaas, in plakjes gesneden
zwarte peper
Bak- en kookbenodigdheden
Klopper
Voeg toe aan boodschappenlijstje
Vragen?
1
Meng de ingrediënten voor de wraps en klop tot een glad beslag.
Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas
2

Verhit een scheutje olie in een pan op middelhoog vuur. Giet een opscheplepel beslag in de pan en bak de wrap aan beide kanten lichtjes goudbruin. Bak zo alle wraps.

Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas
3

Laat de spinazie slinken in hete boter in een brede pan. Laat goed uitlekken in een vergiet. Druk eventueel het vocht er met de hand uit.

Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas
4

Verwarm de oven voor op 180°C. Strijk de wraps in met tabasco en worcestersaus.

Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas
5

Beleg de wraps met sneetjes gerookte zalm, plakjes geitenkaas en spinazie. Kruid met vers gemalen zwarte peper. Laat daarbij een strook van ongeveer 5 cm onbedekt om de wrap makkelijk te kunnen oprollen.

Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas
6

Rol de wraps stevig op. Leg ze in een ovenschotel. Warm ze 10 minuten op in de oven op 180°C. Serveer warm.

Wraps met zalm, spinazie en geitenkaas

Zorg ervoor dat je ‘natte’ ingrediënten zoals spinazie goed laat uitlekken of droogdept met keukenpapier. Zo voorkom je dat de wrap klef wordt.


Reacties van anderen